29 / 03 / 2024

Sefer Çağlar Autoban

Sefer Çağlar Autoban

2003 yılında Seyhan Özdemir ile birlikte Autoban’ı kuran mimar Sefer Çağlar kimdir? Sefer Çağlar hangi üniversiteden mezun oldu? Sefer Çağlar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Sefer Çağlar Autoban Haberi

Sefer Çağlar Autoban

Sefer Çağlar kimdir?

Sefer Çağlar 1973 doğumlu. Sefer Çağlar, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden arkadaşı Seyhan Özdemir ile mimarlık firması Autoban’ı kurdu.


Sefer Çağlar, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nden 1998 yılında mezun oldu. Mesleki açıdan yeterli deneyimi kazandıktan sonra mimari, iç mimari ve ürün tasarımı çalışmalarını bir isim altında toplamaya karar vererek 2003’te Seyhan Özdemir ile birlikte Autoban’ı kurdu.


Witt İstanbul Suites

Witt Istanbul Suites, İstanbul’un tarihi merkezine çok yakın olan Cihangir’de bulunuyor. Pencerelerinden bakıldığında Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, ve Sultanahmet’teki bütün eski camiler dahil İstanbul’un tarihi dokusuna tanıklık etmek mümkün. Modernist bir bakışla tasarlanan binanın ön cephesi, sokağın ilerisindeki Tophane-i Amire binasından esinlenmiş. Uzun pencereleri ve Fransız balkonları ise, otelin tam karşısında bulunan İtalyan Hastanesi’nden ilham alınarak...