28 / 03 / 2024

şehir hastanesi kiraları

şehir hastanesi kiraları

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Muhasebat Genel Müdürlüğü Temmuz 2021 merkezi bütçe verilerini duyurdu. Rekor seviyelere ulaşan kalemlerden biri de şehir hastanelerinin kiralarının içinde olduğu ‘bina kiralaması giderleri' oldu.

Şehir hastanelerine 2021'de 16.4 milyar TL kira ödenecek!

Şehir hastanelerine 2021’de ödenecek 16.4 milyar TL kira bedeli ABD’nin Covid-19 için aşı çalışmalarına ayırdığı bütçeyi bile geçti. Bilimsel araştırmalara da kaynak bırakmadı.

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Isparta Şehir Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılacak Isparta Şehir Hastanesi'nde basın toplantısı düzenlendi.

Isparta Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Akfen Holding'in inşa ettiği Isparta Şehir Hastanesi bugün düzenlenecek resmi törenle açılıyor. İlde bulunan Kadın Doğum Hastanesi ve Devlet Hastanesi personeliyle birlikte 1,1 milyar liralık yatırım yapılan tesise taşındı.

Tekirdağ Şehir Hastanesi Nisan 2018'de devreye girecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, "Aralık 2017'de Eskişehir Şehir Hastanesini hizmete açmış olacağız. 1 milyar liraya mal olacak Tekirdağ Şehir Hastanesi de Nisan 2018'de devreye girecek" dedi.

Isparta Şehir Hastanesi 24 Mart Cuma günü açılacak!

Mersin ve Yozgat'tan sonra inşaatı tamamlanan Isparta Şehir Hastanesi de kapılarını hastalara açtı. Isparta Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı ise 24 Mart Cuma günü yapılacak.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

şehir hastanesi kiraları Haberi

şehir hastanesi kiraları

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Muhasebat Genel Müdürlüğü Temmuz 2021 merkezi bütçe verilerini duyurdu. Sözcü Gazetesi'nden Emre Deveci'nin haberine göre; buna göre, bütçe açığı 45,8 milyar Türk Lirası, bütçeden faiz harcamaları 23,6 milyar Türk Lirası ile rekor kırarken, birçok gider kaleminde de rekorlar kırılması ön plana çıktı. 

Rekor seviyelere ulaşan kalemlerden biri de şehir hastanelerinin kiralarının içinde olduğu ‘bina kiralaması giderleri' oldu. Geçen yıl Temmuz'da 1 milyar 298 milyon Türk Lirası olan bu kalem, bu sene aynı ayda 2 milyar 271 milyon Türk Lirası ile aylık bazda rekora ulaştı. 

Şehir hastanesi müteahhitlerine devlet, üç ayda bir kira ödemesi yapıyor. Ödemeler Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında gerçekleştiriliyor. 

YEDİ AYDA ŞEHİR HASTANELERİNE 6,4 MİLYAR TL

Ocak-Temmuz dönemleri baz alındığında 2020 yılında 2...