29 / 03 / 2024

Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı tarihi

Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı tarihi

29 Mayıs-01 Haziran 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek “Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı” pek çok ilke imza atan etkinliklere 2.Hall'de ev sahipliği yapacak...

Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 29 Mayıs'ta!

Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 29 Mayıs'ta CNR EXPO'da gerçekleştirilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 500 personel alımı kadro dağılımı belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu! 500 Sözleşmeli Personel alımının kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılı bilgiler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yüksek maaşla personel alacak!  Elinizi çabuk tutun...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, nereden, nasıl yapılacak? İşte ayrıntılı bilgiler...

Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı tarihi Haberi

Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı tarihi


29 Mayıs-01 Haziran 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek “Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı” pek çok ilke imza atan etkinliklere 2.Hall'de ev sahipliği yapacak. 


Fuarın ikinci günü olan 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seminerde GAP İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Kıvırcık “Beyoğlu'nda Kentsel Dönüşüm-Tarlabaşı Deneyimi” projesini ilk kez fuarda anlatacak. Aynı gün yapılacak “Esenler'de Yerinde Dönüşüm” konu başlığına sahip seminerin konuşmacısı ise Esin-Der Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan olacak.


31 Mayıs'ta düzenlenecek seminerlerde ise Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm” hakkındaki detayları ve yenilik sürecini dinleyicilerle paylaşacak. Kentsel dönüşüm sonrasında önemli bir sorun olarak görülen atık yönetimiyle ilgili olarak da “Kentsel Dönüşüm Atığını İsraf Etmeyin” temalı konuşmayı Material Connexion İstanbul Ofisi Yöneticisi Paolo Cancellato yapacak.

Fuarın son günü olan 01 Haziran'da...