19 / 04 / 2024

Şehitkamil Beykent 2 Sosyal Tesisi ne zaman açılacak

Şehitkamil Beykent 2 Sosyal Tesisi ne zaman açılacak

Şehitkamil Belediyesi'nin Beykent Mahallesi'nde hayata geçirdiği sosyal tesis tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de satılık 2 arsa fırsatı! Küçük sanayi alanı imarlı arsalar!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi, 7868 ada 1 parsel ve 7870 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de 27.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Mavikent Mahallesi 277 ada 5 parselde yer alan 2 adet natamam binayı 27 milyon 330 bin 317 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 25 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Burak Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 983 bin 112 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 11 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Umut Mahallesi, 2296 ada 2 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 11 milyon 56 bin 255 TL'ye satıyor...

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Gaziantep Şehitkamil'de 18.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Beylerbeyi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü toplam 18 milyon 95 bin 214 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de! 

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge 776 konut ihalesi 23 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim'de yapılacak...

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Beykent 2 Sosyal Tesisi ne zaman açılacak Haberi

Şehitkamil Beykent 2 Sosyal Tesisi ne zaman açılacak


Her mahalleye bir sosyal tesis projesiyle yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, bir sosyal tesisi daha tamamladı. Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Beykent Mahallesindeki 2. sosyal tesis, çok kısa bir süre içerisinde tamamlandı. İçerisinde bay-bayan taziye evi, anaokulu ve el beceri kurslarının bulunduğu tesis, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak.



İHTİYAÇ DUYULAN BİR HİZMETTİ


Mahallelerine böyle bir hizmetin sunulmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Beykent Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş, “Hızla gelişen ve büyüyen Beykent Mahallemizde nüfus artışından dolayı birçok hizmete ihtiyaç vardı. Özellikle Beykent 2. Bölgede taziye evi ve aile merkezi ihtiyacı duyuluyordu. Bu konuyu Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na dile getirdiğimizde, sağ olsun Başkanımız bu isteğimizi yerine getirmek adına hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Beykent 2 Sosyal Tesisi, hızlı...