25 / 04 / 2024

Şehitkamil Seyrantepe konut projesi

Şehitkamil Seyrantepe konut projesi

Şehitkamil Belediyesi ile TOKİ işbirliği arasında Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı devam eden bin 700 konutun inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Mehmet İnce 'Yapılan konutlarla birlikte ev sorunu bir nebze giderilecek'dedi.

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

TOKİ Gaziantep projesi için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 675 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 5. Etap 646 konut ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şehitkamil Seyrantepe konut projesi Haberi

Şehitkamil Seyrantepe konut projesi

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına TOKİ ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde, Seyrantepe bölgesinde yapımı devam eden konutlar, hızla yükseliyor. Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi kapsamında Seyrantepe'de yapılan 2+1 ve 3+1 dairelerin yapım aşaması hızlı bir şekilde ilerliyor. Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, Seyrantepe bölgesinde 75 bin metrekare alan üzerine bin 700 konutun yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şuanda Şehitkamil Belediyemiz tarafından Seyrantepe Bölgemize TOKİ ile birlikte bin 700 konutun inşaatı devam ediyor. Yapılan konutlarla birlikte vatandaşlarımızın ev sorunu bir nebze de olsa giderilecek inşallah. 


Bunun dışında Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, çok güzel hizmetleri de mahallemize sunuyor. 

Yollarımız olsun, parklarımız olsun, hepsi Belediyemiz tarafından yapılıyor. Mahallemize...