16 / 04 / 2024

şehitkamil toki konutları

şehitkamil toki konutları

Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil bölgesindeki konutlar hakkında açıklama yaptı. Bundan sonra TOKİ dışında inşaat işi yapılmayacağını söyledi.

TOKİ Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor. 

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Şehitkamil Zeytinli Konutları'na yoğun talep!

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli Konutları satışına yoğun talep oldu. Çok beğenilen daireler, 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldı.

Şehitkamil Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı!

Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı. Zeytinli Konutları’nın son halini yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 yapımı bitti." dedi

şehitkamil toki konutları Haberi

şehitkamil toki konutları

Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu eleştirilere cevap verdi. Fadıloğlu; “ Gaziantep de Şehitkamil de kolay bir yer değil.” diye konuştu.


Fadıloğlu; “ Şartları zorlu, köyden kente geçişin yoğun olduğu bir yerde iş yapmak kolay değil. Ama biz şikayet etmeye değil, hizmet yapmak için geldik. Her türlü zorlu şartta hizmet üretmeye devam edeceğiz. İş yapmazsanız hata olmaz. İşin yapıldığı yerde hata olması gayet doğaldır. Belediyemiz ekip ruhuyla çalışıyor. Yeşil alan eksikliği dile getirildi. Haklısınız. Ama Şehitkamil’in etrafı çevrilmiş, Üniversite, Küsget, OSB, Şahinbey ile çevrilmişiz. Geçmiş dönemlerde hazine arazileri satılmış, merkezde yeşil alan yapacak yer bulamadık. Arıl’da yeşil alan oluşturduk. Elimizden geldiğinde düzgün planlama yapmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana bitişik nizam yapıların yapılmasına izin vermiyoruz. Kendi kaynaklarımızla proje yapmaya...