25 / 04 / 2024

Şehri Mebuskent

Şehri Mebuskent

Teslimlerin geçtiğimiz aylarda başladığı Deniz Yıldızı projesinde ev fiyatları 700 bin liradan başlangıç gösteriyor

Denizyıldızı Evleri'nde yaşam Haziran'da başlıyor! 600 bin TL'ye!

2010 yılında yapımına başlanan Denizyıldızı Evleri projesinde teslimler önümüzdeki Haziran ayında yapılacak. Projede ev fiyatları 600 bin liradan başlıyor

Maltepe Deniz Yıldızı'nda 1 milyon 850 bin TL'ye! Mayıs'ta teslim!

Çolakoğlu İnşaat tarafından yapılan Maltepe Deniz Yıldızı projesinde teslimler önümüzdeki Mayıs ayında gerçekleşecek

Maltepe Deniz Yıldızı"nda 600 bin TL"den başlayan fiyatlarla!

2012 yılının Mayıs ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Maltepe Deniz Yıldızı projesinde ev fiyatları 600 bin liradan başlıyor, 1 milyon 850 liraya kadar yükseliyor

Trabzon'da mini Arap şehri kurulacak!

Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi Trabzon'da bir Arap şehri kurmak istediklerini belirterek, hem potansiyeli hem kamu desteğini görmek için geldiklerini söyledi.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Keten Grup, şehri dinle sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi!

İstanbul'da 38 yıldır inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine kadar hizmet veren Keten Grup, "şehri dinle" sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi.

İstanbul dünyanın en çok gelişen şehri oldu!

Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehri oldu.

Mebuskent'te bahara özel 120 ay sıfır faiz kampanyası!

Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor. Mebuskent, Batıkent Çakırlar’da 1.100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden biri olan Karacakaya mevkiinde kuruldu.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faiz!

Ankara'nın en havalı projesi Mebuskent, yeni yaşam alanıyla Batıkent'te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Mebuskent'ten kira bedeline lüks konut!

Ankara'nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent'te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı bugün gerçekleştirildi!

Kütahya Beylerbeyi Derneği'nin Halk Bankası sponsorluğunda organize edeceği yeni projesi olan 'Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı'nın bugün Yeni Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirileceği bildirildi. Tüm kütahyalılar davetliydi.

Ankara Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor!

Ankara’nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent’te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Ankara Mebuskent Evleri'nde 120 ay sıfır faiz imkanı!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faiz kampanyası!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faizlik bahar kampanyası!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan faydalanıp, 4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent’te lüks yaşama sahip olabilecek” dedi.

Mebuskent'te satışların üçte biri tamamlandı!

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent projesi, Ankaralı konut alıcısının büyük ilgisiyle karşılaştı. Satışa çıkalı daha bir yılı doldurmayan projenin şu an 3'te 1'i satıldı.

Şehri Mebuskent Haberi

Şehri Mebuskent

Çolakoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Deniz Yıldızı projesinde yaşam başladı. Hemen teslim durumda olan dairelerin minimum fiyatı 700 bin lira olarak belirlendi. Projeden ev almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.


Maltepe Dragos'ta 5 bin 352 metrekarelik alana kurulan Deniz Yıldızı projesinin inşaat alanı ise 2 bin metrekare. 4 katlı 5 bloktan oluşan Denizyıldızı projesinin yapımına 2010 yılında başlandı. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon tipinde daireler yer alıyor. Deniz Yıldızı Maltepe'de sauna, buhar odası, oyun odası, açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, fitness salonu yer alıyor. 


Maltepe Deniz Yıldızı'nda 3+1'ler 138 ila 155 metrekare, 4+1'ler 154 ila 193 metrekare, 6+2'ler 250 ila 300 metrekare olarak tasarlandı. Çolakoğlu Deniz Yıldızı'nda 65 konut bulunuyor. 


0216 383...