16 / 04 / 2024

Şeker Piliç ihale

Şeker Piliç ihale

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

Migros çılgın indirimi duyurdu! 5 kg şeker 107 TL, 1 kg çay 49 TL, poşet piliç 29 TL! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta toz şeker, çay, salça, un, sebze ve meyve ürünleri satışa sunuldu. Peki Migros'ta bu ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreciyle ilgili 15 soru!

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreçleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Türkiye Şeker Fabrikaları 4 ildeki gayrimenkulleri kiraya veriyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü 4 ildeki muhtelif gayrimenkulleri ihale ile satışa sunuyor. İhale 24-25 Ekim'de yapılacak...

Şeker fabrikalarının arsaları da satılıyor!

Türkşeker'e ait olan 54 bin 934 metrekare alana sahip 16 adet taşınmaz pazarlık usulüyle ihale edilecek.

Şeker Piliç'in kesimhane ve idare binası Garanti Bankası'nın oldu!

Şeker Piliç fabrikasının 1625 parselde bulunan kesimhane ve idare binası, ipotek alacağına karşılık Garanti Bankası'nın oldu...

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de 18 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan şeker piliç kesimhane tesisi ve idare binası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 18 milyon 72 bin TL bedel isteniyor. 

Balıkesir'de 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve Yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 14 milyon 338 bin 666 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Danıştay, şeker fabrikaları için gerekçeli kararını açıkladı!

Danıştay 13. Dairesinin, 14 şeker fabrikasının özelleştirmesine ilişkin "ihale oluru" kararının yürütmesinin durdurulması isteminin reddedine ilişkin aldığı kararının gerekçesi açıkladı.

Ankara Şeker Fabrikası hizmet alım ihalesi 18 Mayıs'ta!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ankara Şeker Fabrikası tarafından 2018/2019 Kampanya Dönemi Pancar Analiz Laboratuarı ve Kalite Kontrol Laboratuarı Hizmet Alımı işi ihale edilecek. 

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının ihale başvuru süresi uzatıldı!

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihinin uzatıldığı açıklandı. 

Şeker Piliç ihale Haberi

Şeker Piliç ihale

Türkiye'min en büyük beyaz et üreticilerinden olan Şeker Piliç'in Şubat 2015'te iflasına karar verilmişti. Şirketin, şimdi de Bandırma'daki tesisisi icradan satılıyor.

Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL. Dev üretim tesisi daha önce 30 milyon TL bedelle satılığa çıkarılmış ancak alıcı çıkmamıştı.

Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılacak tesis için satış bedeli öncekinin yarı fiyatında. Açık artırma usulüyle satılacak tesisin ihalesi 27 Temmuz günü gerçekleşecek. 

İlk ihalede alıcı çıkmaması halinde, icradan satış ihalesi 3 Eylül'de ikinci kez yapılacak. İcradan satışlar belirlenen bedelin yüzde 50’si üzerinden satışa...