18 / 04 / 2024

seksenler plato

seksenler plato

Darıca'yı mini Hollywood'a çeviren Mint Prodüksiyon, Doksanlar dizisinin platosu için 1 milyar dolar harcadı...

Villa Plato Siteleri'nde son 2 villa! Teslimler 5 ay sonra! 

Villa Plato Siteleri'nde son satışta son 2 villa kaldı. Peki Villa Plato Siteleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Aysel Günay tarafından kuruldu.

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yayla tarafından kuruldu.

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Kamil Akyıldız tarafından kuruldu.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Seksenler Otomotiv İnşaat Gıda Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seksenler Otomotiv İnşaat Gıda Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile emre Tavacı ve Gökhan Özyöney ortaklığında kuruldu.

Plato AVM yılbaşında açık mı?

Plato AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Plato AVM yılbaşında açık mı? Plato AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Plato AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Topkapı Sarayı’nın benzeri 1.500 metrekare alanda inşa edildi!

Dizi sektöründeki büyüme beraberinde yeni bir 'sektör' doğurdu. Anatolia Plato'nun sahibi Rüstem Yurttaş, "Büyük bir plato ihtiyacı için şirketimize gelen talebi karşılayarak Topkapı Sarayı’nın benzerini bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ettik" dedi.

İBB, Altunizade'deki binasını Sinan Çetin’e tahsis etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kendi mülkiyetindeki binayı ünlü yönetmen Sinan Çetin’in kurucusu olduğu Plato Meslek Yüksek Okulu’na tahsis etti.

Plato AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Plato AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Plato AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Plato AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Çatalan Tesisleri, Plato Adana Projesi için kullanılacak mı?

Adanaspor’un kullanımındaki Çatalan Tesisleri’ni başka bir proje için öneren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün düşüncesine Kulüp Başkanı Bayram Akgül tepki gösterdi

Çanakkale Ayvacık'taki taş evler doğal plato haline geldi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin geçmişi antik çağlara dayanan Adatepe köyü, bozulmamış doğası taş evleri ve Ege Denizi'nin muhteşem manzarasıyla film, dizi ve belgesel çekimleri için doğal plato haline geldi.

seksenler plato Haberi

seksenler plato

Mint Prodüksiyon kurucusu, senarist-yapımcı Birol Güven Darıca'ya mini Hollywood'a çevirdi. Mint Prodüksiyon, Doksanlar dizisi için 6 dönümlük arazide 1 milyon dolar harcayarak yeni plato yaptı. Prodüksiyon Seksenler dizisi için Darıca'da Çınaraltı Meydanı'nı gerçek örnekleri alarak tasarlandı. Prodiksiyonun ayrıca Zengin Kız Fakir Oğlan, ve yeni dizi Evlilik Okulu'da Darıca'daki platoda...