16 / 04 / 2024

Selahattin Keten gayrimenkul büyüme

Selahattin Keten gayrimenkul büyüme

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, “Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek” dedi

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Selahattin Kaan Tolga tarafından kuruldu.

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Selahattin Darılma tarafından kuruldu.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.

Vilayet Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vilayet Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Bayraktar tarafından kuruldu.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Şentürk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Selahattin Şentürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten Proje'den gayrimenkul kampanyasına destek!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin, Türkiye genelinde başlattığı kampanya seferberliğine Keten Proje'den de destek geldi. Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Selahattin Keten gayrimenkul büyüme Haberi

Selahattin Keten gayrimenkul büyüme

İstanbul’da kentsel dönüşümün geç başladığını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, şu anda Türkiye genelinde 6,5 milyon civarında depreme dayanıksız bina bulunduğunu söyledi. Bu yapıların bir an önce yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Keten, “Aslında devlet yeterli desteği sağlıyor ancak biz inşaatçıların en büyük sıkıntısı, en büyük zorluk noktası bürokrasi oluyor. Bürokrasinin bu yönde daha hızlı bir şekilde dönmesi lazım ki eski bina rezervlerinin yenilenmesi kolaylaşabilsin” dedi. Keten, bir diğer sıkıntılarının ise plansız bir kentsel dönüşüm olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Alt yapı konusunu yeteri kadar çözemedik. Ancak parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek organize edilmesi gerekiyor.” Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Keten İnşaat, Ulus, Şişli,...