26 / 04 / 2024

selçuk altınordu spor okulu

selçuk altınordu spor okulu

Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Selçuk için spor okulu müjdesi verildi ve bu konuda fikir alışverişi yapıldı.

Selçuk Geçer dolarda büyük fırtınanın tarihini açıkladı: 70 TL’ye çıkacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 45'te sabit tuttuğunu açıklarken, ekonomistlerden de dolar ve altın açıklamaları peş peşe geldi. Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun 70 TL olacağı tarihi açıkladı.  İşte Geçer'in o açıklaması...

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi de flaş bir altın tahmini geldi. Peki Selçuk Geçer altın fiyatlarıyla ilgili neler söyledi? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

Altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! 

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

23 TL'yi aşan dolar/TL kuru için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar neden yükseliyor?

Ülke ekonomisini yüksek seviyede etkileyen ve son zamanlar yaşanan dalgalanma ile piyasayı panik havasına sokan dolar, euro ve altın fiyatları, vatandaşında gerilmesine sebep oldu. Uzman isim Selçuk Geçer son yaşanan gelişmelerle alakalı uyarılarda bulundu. 

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dolar kahini akılları aldı! Selçuk Geçer altın için zirve tarihi duyurdu! Altın için son fırsatlar!

Selçuk Geçer, altının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. 

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Altını olan beklesin! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Selçuk Geçer, altın piyasasındaki uzun süredir var alan hareketliliği yakından takip ediyor. Geçer, faiz kararına dair konuştu. İşte detaylar!

Dolar tahminleri ile yüreklere korku salan Selçuk Geçer'den flaş altın açıklaması! Hemen bakın!

Selçuk Geçer, altın fiyatlarında rekor beklentisiyle konuştu ve zengin olmak isteyenlerin parasını altına yatırması gerektiğini söyledi.

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

selçuk altınordu spor okulu Haberi

selçuk altınordu spor okulu


Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Selçuk için spor okulu müjdesi verildi ve bu konuda fikir alışverişi yapıldı.


Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Başkanı Mehmet Özkan beraberinde kulüp müdürü Tuncay Dalgıçer, Altınordu Spor Okulları İdare Müdürü Mahmut Gözüaçık, Yeşilyurt Merkez Spor Okulları Direktörü ve Milli sporcu İsmail Sütçü Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Bülent Cinel ve Atilla Aksoy da hazır bulunduğu ziyarette Selçuk için oldukça sevindirici müjde verildi.


SELÇUK'A SPOR OKULU YAPMAK İSTİYORUZ


Futbolda öz kaynağa çok önem veren bir kulüp olduklarını, kendi öz kaynak yönetimiyle birlikte Başkan Bakıcı'yı ziyaret ettiklerini ifade eden Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Başkanı Mehmet Özkan; "Selçuk’ta...