19 / 04 / 2024

İzmir Selçuk'a spor okulu inşa edilecek!

İzmir Selçuk'a spor okulu inşa edilecek!

Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Selçuk için spor okulu müjdesi verildi ve bu konuda fikir alışverişi yapıldı.




Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Selçuk için spor okulu müjdesi verildi ve bu konuda fikir alışverişi yapıldı.


Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Başkanı Mehmet Özkan beraberinde kulüp müdürü Tuncay Dalgıçer, Altınordu Spor Okulları İdare Müdürü Mahmut Gözüaçık, Yeşilyurt Merkez Spor Okulları Direktörü ve Milli sporcu İsmail Sütçü Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Bülent Cinel ve Atilla Aksoy da hazır bulunduğu ziyarette Selçuk için oldukça sevindirici müjde verildi.


SELÇUK'A SPOR OKULU YAPMAK İSTİYORUZ


Futbolda öz kaynağa çok önem veren bir kulüp olduklarını, kendi öz kaynak yönetimiyle birlikte Başkan Bakıcı'yı ziyaret ettiklerini ifade eden Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Başkanı Mehmet Özkan; "Selçuk’ta da diğer tüm ilçelerde ve merkezde olduğu gibi 38 ayrı bölgede futbol okullarımız var. Başkanımızın da onayı ve desteğiyle Selçuk’ta da futbol ve spor eğitimiyle ilgili çocuklarımıza kurs vermek istiyoruz" dedi.


Çocukların ve gençlerin spor eğitimi yoluyla tüm hayatlarını pozitif yönde ilerleyeceğini dile getiren Özkan; “Bizim sloganlarımızdan birisi de 'Çocuklarımız geleceğimizdir' biz kendi hayatımızı bu toprakların çocuklarına adadık. Bunu da Altınordu arması altında yapıyoruz. İnşallah Selçuk’ta da önemli bir yatırımımız olacak. Bu ilçenin çocuklarına hem sportif eğitim, hem iyi birey, hem de iyi vatandaş olma yolunda da eğitim vermek istiyoruz” diyerek, Başkan Bakıcı'ya görevinde başarılar diledi.


BAKICI'DAN SPORA TAM DESTEK


Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı ise; Kulüp Başkan Mehmet Özkan’ın hayatını futbola adamış bir isim olduğunu, ayrıca Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi tarafından Selçuk’a yapılması istenilen futbol okulunun Selçuk'a hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Bakıcı; "; Kulüp Başkan Mehmet Özkan’ın spor alnındaki başarılarını daha önceki kulüplerden de biliyoruz. Selçuk’ta Altınordu Spor Kulübü olarak yatırımlarda bulunacaklar. Projeleri hazır. Belediye başkanı olarak bana düşen görev böylesine güzel ve faydalı getirisi olan bir projeyi yapmak isteyen kuruluşları desteklemektir. Bu anlamda Kulüp Başkanı Mehmet Özkan'ın projelerini Selçuk’ta hayata geçmesini çok önemsiyoruz. Selçuk’un gençlerinin Altınordu Spor Kulübü’nün olanaklarından en üst seviyede faydalanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.


Kulüp Başkanı Özkan, Başkan Bakıcı'ya üzerinde ismi yazılı kulüp forması hediye etti.  



Yenigün


Geri Dön