18 / 04 / 2024

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED'in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED'in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı

Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımız sonrası ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde kaç lirayı görebileceğini açıkladı.



Amerika Merkez Bankası Fed, bu akşam politika faizinde 75 baz puan artırıma gitti. Bu durum ise 28 yıl sonra bir ilki gerçekleşti.

Fed, bu kararıyla birlikte son 28 yılın en yüksek faiz artışını gerçekleştirdi.

SELÇUK GEÇER BİLMİŞTİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise Fed’in bu kararını günler öncesinden bilmişti. Geçer, Fed’in kararı için günler önce, "25 geldi, 50 baz puana çıktı bir sonrakinde 75 baz puanı bekliyorum" şeklinde konuşmuştu.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön