25 / 04 / 2024

selçuk hizmet binası

selçuk hizmet binası

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'taki hizmet hızı ve kalitesini artırmak için tüm birimlerini aynı çatı altında topluyor. 

Zehra Zümrüt Selçuk: Giresun'da SGK prim ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun’da SGK prim ödeme süresinin 31 Aralık'a, SGK’ya verilecek prim belgelerinin süresinin de 15 Aralık’a ertelendiğini bildirdi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

İzmir Selçuk'a yeni hizmet binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'taki hizmet hızı ve kalitesini artırmak için tüm birimlerini aynı çatı altında topluyor. 

Selçukbey'e modern hizmet binası geliyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde başlatılan hizmet binasının inşasında sona gelindi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız rahat edecek” dedi.

Bursa Yıldırım'a çok amaçlı hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Selçukbey Mahallesi'ne çok amaçlı hizmet binası inşa ediyor.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

İzmir Selçuk’a katı atık transfer merkezi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet verdiği ilçelerdeki çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. Selçuk'ta hayata geçirilecek katı atık transfer merkezi, benzerlerinden farklı olarak tamamen kapalı sistemle çalışacak ve aynı anda 2 TIR’a birden aktarım yapılabilecek.

Konya Selçuk Üniversitesi'nin yeni binası açıldı!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binası açıldı.

Konya Selçuk Üniversitesi yeni binasına taşınacak!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binaya bu yıl taşınması bekleniyor. Sadece elektrikle ilgili bir sıkıntının kaldığı ve sıkıntının çözülmesi halinde yeni eğitim öğretime devam edebileceği açıklandı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ek bina yapılacak!

Fakülte binasında düzenlenen basın toplantısına Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz ve dekan yardımcıları katıldı.

Konya Selçuk'a yeni İİBF binası inşa ediliyor!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi'nde yapımına 2015 yılının ekim ayında başlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Karaman Ziraat Odası yeni hizmet binası inşaatı sürüyor!

Karaman Ziraat Odası tarafından yaptırılan yeni hizmet binası inşaatının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Selçuklu mimarisinde yapılan yeni hizmet binasının yeni yılda hizmete girmesi planlanıyor.

selçuk hizmet binası Haberi

selçuk hizmet binası

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, merkeze uzak ilçelerde daha hızlı ve daha verimli hizmet verebilmek için başlattığı yeniden yapılanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentin en önemli turizm merkezlerinden Selçuk’ta kuracağı Belediye Hizmet Binası için yapım ihalesi hazırlıklarına başlayan Büyükşehir,  İZSU birimleri, vezne ve abone bölümleri ile idari birimleri bir araya toplamayı, Selçuk'taki istihdam sorunu çözümüne katkı sağlayabilecek meslek edindirme kurslarını da yine aynı çatı altında vermeyi amaçlıyor.

Selçuk Atatürk Mahallesi’nde inşa edilecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, 2.5 dönümlük proje alanında yükselecek. 4 kattan meydana gelecek olan yapıda 2 adet toplantı ve eğitim salonunu da yer...