27 / 04 / 2024

Selective Port ne zaman teslim

Selective Port ne zaman teslim

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Selective Port'ta 2+1 bahçeli daireler 2 bin 850 lira taksitle!

13.141 metrekare alan üzerinde yer alan Selective Port’ta toplam 320 daire bulunuyor. %72’lik açık alana sahip proje, kaliteden lükse, doğadan konfora, eğlenceden spora kadar her şeyi bir arada sunuyor.

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Selective Port'ta bahçeli daireler 413 bin 200 liraya!

Selective Port'ta 2+1 bahçeli daireler için sadece 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 yılı boyunca her ay sadece 3 bin 60 lira düşük taksitle ev sahibi olabiliyor.

Selective Port'ta Mart ayına özel 3 bin 430 liraya 3+1 ev kampanyası!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 3 bin 430 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 430 lira taksitle 3+1 daire avantajıyla, metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Selective Port'ta 3 bin 430 lira peşinatla 3+1 daireler!

Alper İnşaat tarafından, Pendik Ankara Caddesi’nde inşa edilen projesi Selective Port, yanı başında yapımı devam eden metroya 1 adımlık mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor.

Selective Port'ta 3+1 daireler 451 bin 350 lira!

Alper İnşaat imzasıyla İstanbul Pendik'te inşa edilen projede 3+1 için 2016 boyunca ayda sadece 3 bin 180 lira taksit ödeniyor. Projede, 3+1 daireler 451 bin 350 liradan satışa sunuluyor.

Selective Port'ta 3 bin 180 lira taksitle ev sahibi olunuyor!

Selective Port’ta 3+1 dairelerde 2016 boyunca ayda sadece 3 bin 180 lira taksitle ev sahibi yapıyor. Proje Alper İnşaat tarafından Pendik’te yükseliyor.

Alper İnşaat Şubat kampanyasıyla ev aldırıyor!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta 3+1 dairelerde 2016 boyunca ayda sadece 3 bin 180 lira taksitle ev sahibi yapıyor.

Selective Port'ta banka kredili ödemelerle! 60 ay 0.61 vadeyle!

Banka kredisi kullanabilme imkanı da bulunan Selective Port'ta, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Selective Port'ta 2+1'ler 404 bin 950 liraya!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, yakın çevresinde konumlanan Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla, ailelerin yaşamını kolaylaştırıyor.

Selective Port'ta 444 bin 550 liraya 3+1!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 3 oda 1 salon daireler 444 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Selective Port'ta 2+1 daireler 404 bin 950 liraya!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Selective Port'ta 2 bin 850 liraya ev kampanyası!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2bin 850 lira taksitle ev sahibi yapıyor.

Selective Port'ta metrekaresi 2 bin 700 liraya 2+1!

Alper İnşaat’ın Pendik Ankara Caddesi’nde yükselen projesi Selective Port, hem yeni komşusu Gedik Üniversitesi hem de kapısına kadar gelen metro istasyonu ile daire satışlarında hareketli günler yaşıyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Akasya Port fiyat listesi!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığında Pendik'te yükselen Akasya Port projesi için ön talep toplanıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Akasya Port fiyat listesi...

Akasya Port'ta ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilecek Akasya Port projesinde ön talepler toplanıyor. Viaport Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselecek projede inşaat henüz başlamadı.

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal projesi Sefaköy'de Babacan Holding tarafından hayata geçirildi. Peki Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Yeşilköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi ne zaman?

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Port Royal Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 802 konut ve 80 ticari üniteden meydana gelen Babacan Port Royal Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek. Peki Babacan Port Royal Evleri fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal ev fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal Evleri fiyat listesi 263 bin 124 TL'den başlangıç gösteriyor. Babacan Holding imzası taşıyan Port Royal Evleri 16 bin 527 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Port Royal Babacan teslimleri ne zaman?

Babacan port Royal projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirildi. Konut fiyatları 249 bin TL'den başlayan projede 50 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Selective Port ne zaman teslim Haberi

Selective Port ne zaman teslim

Selective Port hakkında detayı bilgi almak için tıklayın


Alper İnşaat tarafından, Pendik Ankara Caddesi’nde hayata geçirilen ve satışların büyük kısmı tamamlanmış olan Selective Port projesinde başlatılan kampanya ile sadece 2 bin 850 lira peşinat vererek bahçeli ev sahibi olmak mümkün. Kampanya kapsamında, 2016 yılı boyunca 2+1 bahçeli daireler için her ay sadece 2 bin 850 lira düşük taksit imkanı sunulan proje için Alper İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ünsal, “Hem iyi bir yatırım, hem yaşam standartlarını yükseltecek bir hayatı hedefleyenlerin Selective Port’un sınırlı sayıdaki bahçeli dairelerinden birine sahip olmak için, bir an önce harekete geçmelerini öneriyorum.” dedi.


Ev sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği projede, 120 ay 0.92 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla da büyük avantaj sağlanıyor.

Projede, Kampanya dahilinde,...