26 / 04 / 2024

Selenium Ataköy satılık daire

Selenium Ataköy satılık daire

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı.

Selenium Ataköy'de sosyal alanlar dikkat çekiyor!

Selenium Ataköy'de 227m² ile 281m² arasında değişen büyüklükteki 3+1 daireler, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Selenium Ataköy'de son daireler!

Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire alıcısını bekliyor. Proje toplam 321 daireden meydana geliyor.

Selenium Ataköy projesinden panoramik manzaralı loft daireler!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Üç blok halinde farklı alanlara sahip toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy’deki son 30 daire, loft ve 3+1 formattaki dairelerden oluşuyo

Aşçıoğlu'ndan 321 dairelik Selenium Ataköy projesi!

Aşçıoğlu, İstanbul’un ticaret noktalarından hizmet sektörünün yoğun olarak faaliyet gösterdiği Ataköy’de inşa ettiği Selenium Ataköy 321 daireden meydana geliyor.

Selenium Ataköy projesinde dairelerin yüzde 85'i satıldı!

AŞÇIOĞLU’NUN, İstanbul Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire kaldı. Bugüne kadar yüzde 85’i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Selenium Ataköy’deki son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor. Selenium Ataköy projesi; ihtiyaca uygun daire tipleri, sahip olduğu sosyal imkânları ve avantajlı lokasyonu ile şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Selenium Ataköy Evleri'nin yüzde 75’i satıldı!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandırmayı hedefleyen projesi Selenium Ataköy, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaşan Selenium Ataköy’de, 15 ay sonra yaşam başlayacak.

Selenium Ataköy'de indirim imkanı devam ediyor!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Ataköy Selenium'da metrekare birim fiyatı 6 bin 250 lira!

15 katlı 3 bloktan oluşan Selenium Ataköy'ün tanıtımı dün gerçekleştirildi. atırım değeri 130 milyon dolar olan projede metrekare birim fiyatları 6 bin 250 liradan başlıyor.

Selenium Ataköy projesinin tanıtım filmi yayınlandı! Metrekaresi 6.300 TL'ye!

Selenium Ataköy projesi kapsamında tanıtım videosu yayınlandı. Ataköy Marina'ya ve Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede inşa edilen projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 6.300 TL'den başlıyor

Selenium Ataköy'de metrekaresi 6 bin 300 liraya!

Toplamda 3 blok ve her blokta 107 dairenin yer alacağı Aşçıoğlu Grubu'nun yeni projesi Selenium Ataköy'de, yeni blok, planlanan tarihten önce satışa çıktı. Projenin anahtar teslimi 2016'da olacak

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Nef Ataköy satılık ev!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunan Nef Ataköy satılık ev fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin teslimlerinin Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları 725 bin TL'den başlıyor. Projede 165 rezidans, 52 ofis ve 15 dükkan yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık!

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık!

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor. 2 blok şeklinde inşa edilen proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık!

Toplam 156 adet ünite yer alan proje 44 bin 80 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

Sea Pearl Bakırköy satılık daire!

Sea Pearl Bakırköy satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Selenium Ataköy satılık daire Haberi

Selenium Ataköy satılık daire

Selenium Ataköy’de Konutlar, 

Teslim Edilmeye Başladı

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı. 


Alışılagelmişin dışında bir mimariye sahip olan Selenium Ataköy; cep sinemasından kütüphanesine, toplantı odalarından cafesine, çocuk oyun alanından fitness ve squash salonuna, kuru temizlemeden dinlenme salonlarına kadar her ihtiyaca göre sosyal alanlarıyla öne çıkıyor. 


Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy’de inşası tamamlanan ve bölgedeki ilk projesi niteliğinde olan Selenium Ataköy’de konutlar, sahiplerine teslim edilmeye başladı. Böylelikle Selenium Ataköy, yeni bir yaşama kapılarını açıyor. 

Ayrıcalıklı Yaşama Açılan Sosyal İmkânlar

Geniş balkonları sayesinde ön cephelerde Marmara Denizi’nin engin manzarasını, arka cephelerde ise 24 saat yaşayan İstanbul’a hâkim bir manzara imkânı sağlayan Selenium Ataköy, eliptik mimarisiyle çok daha işlevsel hale gelen cam kullanımı doğrultusunda dairelerde daha fazla ışık, daha geniş mekân algısı ve...