19 / 04 / 2024

Selenium Ataköy'de indirim imkanı devam ediyor!

Selenium Ataköy'de indirim imkanı devam ediyor!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.




Zöet ses ve görüntü sistemleri ileAşçıoğlu Grubun Selenium Ataköy projesinde sağladıkları işbirliği, Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları sunacak. 

İstanbul'un en gözde lokasyonlarından birinde yer alan Selenium Ataköy Projesi, özel ürünler ve fırsatlarla alıcılarını bekliyor. 


SELENİUM MÜŞTERİLERİNE ÖZEL ÜRÜNLER 

Zöet'in Selenium Ataköy müşterilerine özel ilk fırsatı hazırladığı özel ürün gruplarında indirim fırsatları olacak. 

Selenium Ataköy konut sahipleri, yapılan işbirliği kapsamında satış sonrası süreçte daire içi dekorasyonlarında ve akıllı ev sistemlerinde, sponsora Life Style, Concert Hail ve Hollywood adlı 3 özel paketteki ürün liste fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim imkanından faydalanacak. Zöet aynı zamanda her bir rezidans için müşterilere özel paket ve otomasyon dahil sistem dizayn desteği verecek. 

Projenin anlaşmalı kuruluşu olan Zöet, Selenium Ataköy Projesi Sosyal Tesisinde son teknoloji bir 'Cep Sineması' tasarlayacak. Projenin örnek dairesinde yer alacak olan ses ve akıllı ev sistemleriyle de Zöet kalitesi test edilecek.


YÜZDE 60' I SATILDI 

Satışlarına Nisan ayında başlanan projenin Temmuz 2014 itibariyle yüzde 60'ı satıldığı açıklandı. Her blokta 107 dairenin yer aldığı toplam 3 bloktan oluşan Selenium Ataköy projesi toplam 74 bin metrekare inşaat alanına sahip. 

Projede; bahçe dubleksleri, Loft, 1 + 1'den 5+1'e (89 metrekare - 281 metrekare) geniş ve her biri balkonlu daire seçenekleri, lobi alanı, profesyonel bina yönetimi, her daire için depo alanları, daire içi taze hava sistemi, bisiklet ve yürüyüş pisti, 5 dönüm geniş peyzaj alanı, geliştirilmiş bina ısı dinamikleri, yüzme havuzu, güneşlenme terası, çok amaçlı spor sahaları, fıtness ve çok amaçlı stüdyo alanı, SPA, çocuk odası, oyun bahçesi ve squash yer alıyor. 


DAİRE ALANLAR BAĞIŞ YAPMIŞ OLACAK 

Yatırım değeri 130 milyon dolar olan projede satış rakamı daire tipine ve konumuna göre değişkenlik göstermekle birlikte metrekare birim fiyatları 6 bin 250 TL'den başlıyor. 

2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projeden Selenium Ataköy satış sürecinde daire alanlar, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tohum Otizm Vakfı'na bin TL kişisel bağış yapmış olacak. 


Adana Ekspres


Geri Dön