28 / 03 / 2024

Selenium Retro 9 fiyatlar

Selenium Retro 9 fiyatlar

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

Son dönemlerde oldukça ilgi gören retro beyaz eşyalar konusunda kampanya düzenleyen Vestel, retro buzdolabını vade farksız 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9.700 TL! Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Selenium Retro 9 fiyatlar Haberi

Selenium Retro 9 fiyatlar

Selenium Retro 9 projesinde bulunan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. 2019'da teslim edilecek projeye E-5'ten direkt giriş imkanı sunuluyor.

Selenium Retro 9'da 225 adet rezidans daire, 108 adet ofis ve 15 adet mağaza yer alıyor. Cadde dükkanlarının alanları 270 metrekareden başlıyor ve 1100 metrekareye kadar çıkıyor. 

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesinde bahçe & açık peyzaj alanları, SPA, yüzme havuzu, spor salonu, kapsamlı lobi alanları ve mağazalar bulunuyor. 

7 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Bloklar 18 katlı olarak yükseliyor. 

Selenium Retro 9 projesindeki ticarilerin satış fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor.  Yüzde 25 peşinat ve 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede konut fiyatları 1+1'lerde 699 bin TL -...