20 / 04 / 2024

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...



Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyi olan Aşçıoğlu’nun 2008 yılından bu yana profesyonel rezidans ve tesis yönetimi hizmetleri sunan markası SE Club’ın müşteri portföyü büyüyor.

 

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Selenium Twins, Selenium Ataköy, Selenium Plaza, Selenium Retro, Selenium Panorama, Selenium City, Elysium Art Bomonti, Capital Tower ve Yooİstanbul yer alıyor.

 

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Kaliteli yaşam ilkesiyle kişiye özel hizmetler

Alanında öncü olan SE Club, kurulduğu tarihten bu yana rezidans yönetimi ve tesis yönetimi, gayrimenkul danışmanlığı, yönetim danışmanlığı ve özel hizmetler veriyor.

 

Rezidans ve Tesis Yönetimi kapsamında resepsiyon hizmeti, ortak alan temizlik, ortak alan güvenlik, ortak alan ve daire içi teknik servis, SPA ve Wellness, itness hizmetleri, bistro hizmetleri, vale servisi, peyzaj hizmetleri veriliyor. Gayrimenkul Danışmanlığı çerçevesinde kiralama ve satış hizmetleri ile ön değerlendirme ve işletme danışmanlığı hizmetleri sunuluyor.

 

Yönetim Danışmanlığı sunan SE Club, bu kapsamda genel yönetim hizmetleri, kat mülkiyeti kanunu danışmanlığı, yönetim planı danışmanlığı, hizmet ve bakım şirketleri sözleşme yönetimi, yönetime ilişkin hukuki danışmanlık ve icra işlemleri ile insan kaynakları yönetimi hizmetleri veriyor.

 

İhtiyaçlar çerçevesinde SE Club, özel güvenlik, nakliye, özel gün veya davet organizasyonu, araç kiralama ya da VIP transfer, kuru temizleme ve hatta bebek bakıcısı gibi kişiye özel birçok hizmet sağlıyor.

 

http://www.yooistanbul.com/

http://www.seleniumretro9.com/
 

 


Geri Dön