26 / 04 / 2024

selimoğlu group eagle residence kartal fiyatları

selimoğlu group eagle residence kartal fiyatları

Eagle Residence Kartal iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Eagle Rezidans Kartal projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Kartal Eagle Residence fiyat listesi!

Kartal Eagle Residence fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Selimoğlu Group tarafından hayata geçirilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler mevcut...

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 600 lira olarak belirlendi. Projede; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Eagle Residence Kartal fiyat listesi!

Anadolu Yakası Kartal'da Selimoğlu Group tarafından yükselen ve toplamda 134 konuttan oluşan Eagle Residence Kartal fiyat listesi ni haberimizde bulabilirsiniz. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor...

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyat!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyat listesi 155 bin liradan başlıyor. Selimoğlu Group Eagle Residence projesinde konutlar 2015 yılının Mart ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları! 155 bin liraya!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları 155 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Kartal Residence Eagle projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor...

Kartal Eagle Residence iletişim!

Kartal Eagle Residence iletişim telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Kordonboyu Mahallesi Tekel Caddesi No: 52 / 54 Atalar / Kartal / İstanbul - 444 1 735

Kartal Eagle Residence fiyat!

Kartal Eagle Residence fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan başlayıp, 4 bin 800 liraya kadar çıkıyor. Kartal Eagle Residence teslimleri 18 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cinasoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efeoğlu tarafından kuruldu.

selimoğlu group eagle residence kartal fiyatları Haberi

selimoğlu group eagle residence kartal fiyatları

İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alan Eagle Rezidans Kartal projesi Selimoğlu Group tarafından hayata geçiriliyor. Eagle Residence Kartal iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Toplam 134 adet konuttan meydana gelen Eagle Rezidans Kartal stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Konutları büyüklükleri 40 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.


Eagle Residence Kartal iletişim için 0 216 374 14 13 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz.

Eagle Rezidans Kartal'da daire teslimlerinin Mart 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.


Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları 155 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı bulunuyor.


Kartal Eagle Rezidans sosyal alanları arasında  yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası,...