25 / 04 / 2024

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.



Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) Her türlü inşaat dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu Kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Komisyon mukabilinde her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İnşaat islerinde kullanılan her türlü inşaat malzemelerinin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarların üretimini, toptan ve perakende alım satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Oto galerileri ve oto yıkama açmak, işletmek veya işlettirmek. Otomobil sektöründe faaliyet göstermek yedek parçalarının alım ve satımının ithalatını ve ihracatını yapmak. Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kefe işletmeciliği yapmak. Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, daha önce kurulmuş bulunan Acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir. Şirket, yukarıdaki işlerin yanında mevzuatın izin verdiği her türlü ürünün ihracat, ithalat ve dahilde ticaretini, pazarlamasını yapar ve yaptırır.


Geri Dön