28 / 03 / 2024

Tamıroğlu Group İnşaat adres 

Tamıroğlu Group İnşaat adres 

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Mansa Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansa Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Evliyaoğlu ve Hasan Öziştir ortaklığında kuruldu.

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdulkhafız Rakhmatullaev ve Fatih Akgün ortaklığında kuruldu.

Tamıroğlu Group İnşaat adres  Haberi

Tamıroğlu Group İnşaat adres 

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) Her türlü inşaat dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu Kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Komisyon mukabilinde her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İnşaat islerinde kullanılan her türlü inşaat malzemelerinin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Her türlü yerli ve...