05 / 12 / 2025

Çırağın Group İnşaat’ın geçici mühlet kararı kaldırıldı!

Çırağın Group İnşaat’ın geçici mühlet kararı kaldırıldı!

Çırağın Group İnşaat Sosyal Tesisler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.  hakkında 10 Temmuz 2025 tarihinde verilmiş geçici mühlet kararları kaldırıldı. 


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Kahramanmaraş Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2025/449 esas sayılı dosyasında, davacılar Çırağın Group İnşaat Sosyal Tesisler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.  ile gerçek kişi Ali Çırak  hakkında 10.07.2025 tarihinde verilmiş geçici mühlet kararları kaldırıldı. 

Böylece her iki borçlu yönünden konkordato kapsamında uygulanan geçici koruma tedbirleri sona ermiş oldu. Karar, ilan yoluyla duyuruldu.

Çırağın Group İnşaat’ın geçici mühlet kararı kaldırıldı!

İlan metni:

T.C. KAHRAMANMARAŞ ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
Sayı : 2025/449 Esas
İLAN METNİ
Davacılar , ALİ ÇIRAK, ÇIRAĞIN GROUP İNŞAAT SOSYAL TESİSLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından açılan ve mahkememizde görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davası nedeniyle; Mahkememizce kurulan talep edenler ÇIRAĞIN GROUP İNŞAAT SOSYAL TESİSLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ(Kahramanmaraş Ticaret Sicil Müdürlüğünün 15575 sırasında numarası ile kayıtlı Vergi No:252***) ve gerçek şahıs ALİ ÇIRAK (T.C Kimlik No: 102***)’ nin hakkında verilen 10/07/2025 tarihli geçici mühlet kararlarının KALDIRILMASINA,Karar verilmiştir.
 


Geri Dön