25 / 04 / 2024

selimoğlu inşaat fikirtepe

selimoğlu inşaat fikirtepe

Kira yardımı alamayan ve evsiz kaldıklarını iddia eden Fikirtepeliler, proje sahibi Pana Yapı’yı protesto etmek için çadırlı eylem yaptı. Vatandaşlar, genel seçimlerden önce vaat edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Bakanlık Selimoğlu ve Sevgili İnşaat'a anlaşma uyarısı yaptı!

Fikirtepe’de aynı adada sözleşmesi olan firmalar için ‘ya anlaşın ya çekilin’ uyarısından bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, uzlaşma sağlanamazsa daha az imzası olan firmanın yerini kamulaştıracak

Selimoğlu Fikirtepe projesinde 580 bin dolara 3+1! İlk kareler!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında olan Selimoğlu Fikirtepe projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 580 bin dolar ile 950 bin dolar olarak belirlendi...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Kapıcıoğlu İnşaat'ın ikinci projesi Maslak'a!

Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak

Nuhoğlu İnşaat kentsel dönüşümle büyüyor!

Kentsel Dönüşüm ile isminden sıkça söz ettiren Fikirtepe'de projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat, küresel anlamda 10 büyük şirket arasına girmeyi hedefliyor.

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

selimoğlu inşaat fikirtepe Haberi

selimoğlu inşaat fikirtepe

Kira yardımı alamayan ve evsiz kalan Fikirtepeliler, proje sahibi Pana Yapı’yı protesto etmek için eylem düzenledi. Kira yardımı alamadıkları için inşaat alanına çadır kuran Fikirtepeliler, genel seçimler öncesinde vaat edilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını iddia etti.

Gazete Kadıköy'de yer alan habere göre, Fikirtepe’de geçtiğimiz yıl başlayan mağduriyetler katlanarak devam ediyor. Yetkililerden yanıt alamayan Fikirtepeli mağdurlar, seslerini duyurmak için eylem yaptı.

Mağdurlar Şişli'de buluştu

“Kurtlar Vadisi” dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’a ait Pana Yapı’nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat, Fikirtepe’de başlatılan kentsel dönüşüm projesinin inşaatını mali sorunları gerekçe göstererek durdurdu. Şişli Tanju Okan Parkı’nda buluşan vatandaşlar, basın açıklaması düzenleyerek sorunların çözülmesini istedi.

5 bin kişi mağdur

Mağdurlar adına basın açıklamasını Ayşe Başkan okudu. Başkan, Fikirtepe’de 5 bine yakın kişinin mağdur olduğunu söylerek, şu açıklamalarda bulundu: “Selimoğlu Yapı İnşaat,...