20 / 04 / 2024

Selimoğlu-Pana Ortaklığı Brooklyn Park iletişim

Selimoğlu-Pana Ortaklığı Brooklyn Park iletişim

Brooklyn Park Fikirtepe projesi 731 daire ve 13 ticari üniteden oluşuyor. Selimoğlu - Pana Ortaklığı'nın projesi Brooklyn Park Fikirtepe projesi Ocak 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Selimoğlu Pana ortaklığı Brooklyn Park iletişim!

Selimoğlu Pana ortaklığı ile inşa edilen ve İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe' de inşa edilen Selimoğlu Pana ortaklığı Brooklyn Park iletişim bilgileri ni haberimizde bulabilirsiniz.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Çamlıca'ya Safahat İstanbul projesi geliyor! Yeni Proje!

Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirilen Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daireden meydana geliyor. Proje Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pana Yapı Brooklyn Dream liste fiyatları!

650 bağımsız üniteden oluşan Brooklyn Dream projesi, Pana Yapı tarafından İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Samim Hatipoğlu: Gayrimenkulde ortaklık düşünüyoruz!

Ortadoğu ve Körfez’de uzun soluklu ortaklıkları olduğunu ve bölgenin önemli aileleriyle işbirliği yaptıklarını hatırlatan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Gayrimenkulde de böyle ortaklıklar düşünüyoruz." dedi.

Selimoğlu-Pana Ortaklığı Brooklyn Park iletişim Haberi

Selimoğlu-Pana Ortaklığı Brooklyn Park iletişim


Brooklyn Park konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesi Selimoğlu Group ve Pana Yapı tarafından inşa ediliyor.


Brooklyn Park Fikirtepe projesi 14 bin 500 metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesi 731 adet daire ve 13 adet ticari üniteden oluşuyor.


Brooklyn Park Fikirtepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde teslimler Ocak 2017'de yapılıyor.


Brooklyn Park Fikirtepe projesinin satış ofisi ile 444 80 11 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Brooklyn Park Fikirtepe projesinde dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 255 metrekare arasında...