26 / 04 / 2024

Selin Shefik

Selin Shefik

Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Atilla Sarı, Selin Shefik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta kuruldu.

Suryapsu Selin Arlı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suryapsu Selin Arlı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arlı Alnargun tarafından kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti İzmir'e taşındı!

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti radikal bir karar alarak Egenin incisi İzmir'e yerleşti...

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 binTL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük Çakraklı ve Vehbi Peksen ortaklığında kuruldu.

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulan Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

Suryap Selin Arlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suryap Selin Arlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arlı tarafından kuruldu. 

Selin Tower'da fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor!

Merkezi konumu ve sahile yakınlığıyla dikkat çeken Selin Tower'da dairelerin fiyatları 525 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Maltepe Selin Tower güncel fiyatları!

Maltepe Selin Tower güncel fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe'de M-Yapı tarafından inşa ediliyor...

Selin Tower fiyat listesi!

Toplam 60 adet daireden meydana gelen Selin Tower projesi 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Selin Tower fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Selin Tower'da fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

M-Yapı tarafından hayata geçirilen Selin Tower projesi 60 adet daireden meydana geliyor. Maltepe Selin Tower'da fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor.

Mustafa Ceceli ile Selin İmer tadilat için 150 bin dolar ayırdı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Selin Shefik Haberi

Selin Shefik

Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Atilla Sarı, Selin Shefik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak gayrimenkuller konutlar siteler daireler marketler depolar iş hanları iş merkezleri plazalar villalar ve tatil köyleri devre mülkler apart otel motel kamping ve turistik tesisler organize sanayi bölgeleri arsalar araziler ve her türlü taşınmazın alımını satımını pazarlamasını ve ticaretini yapmak.


Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Ataköy 2-5-6 Mahallesi, Beyaz Lale Sokak, D1 Blok No:4/2 Daire:...