29 / 03 / 2024

Sembol İstanbul satış ofisi

Sembol İstanbul satış ofisi

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul kampanyası!

Daire teslimlerinin 11 ay sonra yapılması planlanan Sembol İstanbul projesi Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. İşte Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası...

Karden Sembol İstanbul'da 30 ay sıfır faiz imkanı!

3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul residence dairelere ve home ofislere yer veriyor. Sembol İstanbul, iş ve yaşam dünyasını bir araya getiren tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sembol İstanbul'da yüzde 25 peşinatla! 220 bin TL'ye 1+1!

Karden İnşaat Sembol İstanbul projesinde 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkandan yer alıyor. 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı projede daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sembol İstanbul Busidence'ta 30 ay 0 faizle! Metrekaresi 3.500 TL'ye!

Sembol İstanbul Busidence projesi kapsamında yer alan ünitelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında 30 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

TMSF Sembol Ambalaj'ı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 48 milyon 200 bin lira olarak belirlenen Sembol Amabalaj Sanayi'nin Konya'daki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale, 19 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Self İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Self İstanbul Esenyurt projesinin satışları, Sembol İstanbul'un satış ofisinden yapılacak. Self İstanbul'da satış süreci Mart ayında başlıyor...

Dedeman Gayrettepe Oteli satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en köklü şirketlerinden biri olan Dedeman Holding, Antalya Dedeman ve Kapadokya Dedeman otelinden sonra Gayrettepe'de kurulu olan Dedeman'ın sembol oteli Dedeman İstanbul satılığa çıkardı.

Sembol İstanbul'da son satışlar!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği residence konseptli Sembol İstanbul'un yüzde 80'i satıldı.

Sembol İstanbul projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Karden İnşaat’ın Bahçeşehir –Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği Sembol İstanbul projesi lansman döneminden bugüne kadar İstanbul’un en iyi prim yapan projelerinden biri oldu. Projede metrekare satış fiyatları 3.500-4.500 TL oldu.

Sembol İstanbul Residence'ın iki bloğu Aralık'ta teslim edilecek!

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. C blokta ise satışlar başladı..

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü TEM yolu bağlantısı üzerinde yapılan Busiden.ee konseptine sahip Sembol İstanbul'un B ve C Bloku satışa çıktı.

Sembol İstanbul daire fiyatları 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Beylikdüzü Sembol İstanbul'da C blok satışta! 130 bin TL!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden projesi Sembol İstanbul'un C Bloğu satışa çıktı. Projede fiyatlar 130 bin TL'den başlayarak değişiyor..

Sembol İstanbul'un C Bloku satışta!

Karden İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir-Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'un C bloku 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Sembol İstanbul C bloğu yeniden satışta!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Sembol İstanbul'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidencekonseptine sahip Sembol İstanbul, C Bloğunu satışa sundu. Yeni bloklarda fiyatlar 130.000 bin TL'den başlıyor.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin liradan başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Sembol İstanbul'da C Blok satışa çıktı.

Sembol İstanbul satış ofisi Haberi

Sembol İstanbul satış ofisi

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’ nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul  A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor. Satışları tamamen tamamlanan bloklarda oturumlar Temmuz ayı itibari ile hayata geçecek.


44 mağazalık çarşısıyla konut ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını projenin içerisinde karşılayabileceği bir mekana da ev sahipliği yapan Sembol İstanbul, ünlü markalarla sözleşmelerini imzalamaya başladı… Marketten oto yıkamaya kadar her hizmetin titizlikle planlandlandığı çarşı Temmuz ayı itibari ile himet vermeye başlayacak. 


Yüzde 15 Peşin , Hemen Teslim


Satışların yüzde 50 si tamamlanan C blokta kalan daireler için m2 fiyat aralıkları 4.000 – 5.500 tl arasında  değişiyor. yüzde 1 kdv imkânı ile satışa sunulan dairlerin tapuların hemen teslim ediliyor. 


Projede , Açık – kapalı yüzme havuzları,...