25 / 04 / 2024

Sembol İstanbul'da son satışlar!

Sembol İstanbul'da son satışlar!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği residence konseptli Sembol İstanbul'un yüzde 80'i satıldı.



Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği residence konseptli Sembol İstanbul'un yüzde 80'i satıldı. Metrekare satış fiyat an 3 bin 500-4 bin 500 TL aralığına yükselen Sembol İstanbul'un A ve B blokların a residence daireler, C blokta ise busi ence daireler yer alıyor. Projede 44 mağaza an oluşan ticari üniteler de bulunuyor. 


Zaman 



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Karden İnşaat, Bahçeşehir- Beylikdüzü-Esenyurt-Avcılar ilçelerinin ortak noktası olan Haramidere TEM bağlantı yolu üzerindeki residence konseptli Sembol İstanbul projesiyle yatırımcısının yüzünü güldürdü. Sembol İstanbul'un yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılaştığını ve projenin yüzde 80'inin satışının tamamlandığına dikkat çeken Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, "Sembol İstanbul'u satışa sunduğumuz günden bugüne bölgenin fiyatlarını etkiledik. Bugün metrekare fiyatı 3.500-4.500 TL aralığında. Bulunduğu konum ile prim potansiyeli devam eden projemizin önümüzdeki yıl içinde en az yüzde 15-20 daha pirim yapmasını öngörüyoruz" dedi. A bloğunun satışını tamamlanan projede, B ve C bloklarının satışı devam ediyor. B ve C bloklarda 40 ila 200 metrekare arasında değişen farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunuyor. 


Sabah



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği Sembol İstanbul projesinin yüzde 80'i satıldı. 44 mağazadan oluşan ve 20l6'nın ilk çeyreğinde hayata geçmesi planlanan çarşı bölümü için Migros ile anlaşma imzalayan şirket, diğer markalarla görüşmelere de devam ediyor. Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Sembol İstanbul ile bölgenin metrekare satış fiyatlarını iyi bir noktaya taşıdıklarını söylüyor. 


Ekonomist


Geri Dön