19 / 04 / 2024

Sembol İstanbul kampanyası!

Sembol İstanbul kampanyası!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Daire teslimlerinin 11 ay sonra yapılması planlanan Sembol İstanbul projesi Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. İşte Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası...



Sembol İstanbul kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan proje  Karden İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor.


Satış süreci devam eden Sembol İstanbul Bahçeşehir 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projenin 11 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Sembol İstanbul Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 88 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar yükseliyor. Proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Bahçeşehir Sembol İstanbul'da yer alan konutların metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin A ve B bloklarınde residence, C bloğunda ise konut ve home ofisler bulunuyor.


Sembol İstanbul'un sosyal alanları arasında; Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, tenis kortları, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları yer alıyor.

 

Sembol İstanbul kampanyası!

-Yüzde 25 peşinatta 30 ay vade farksız taksit imkanı,

-Yüzde 25 peşinatta yüzde 50 teslimde ödeme seçeneği,

-Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Sembol İstanbul iletişim

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön