28 / 03 / 2024

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası!

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor… Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor.



Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’ nın ödüllü projesi Sembol İstanbul şimdi de Yatırımın Sembolü olarak cazip bir yatırım aracı olduğunu kanıtlıyor. Projenin temellerinin atıldığı günden bugüne kadar ciddi prim yapan proje yatırımcısının yüzünü güldürdü. 


3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul. A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, iş ve yaşam dünyasını bir araya getiren tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Satışa sunulan C blokta birbirinden farklı tiplerde 88 m2 ile 200 m2 arasında değişen busidence daireler bulunmaktadır. Bölgede ofis ihtiyacında ciddi bir eksiklik olmasından ve dekorasyon maliyetlerinin yüksek olmasından yola çıkan Sembol İstanbul projesi, dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarım gerçekleştirdi. 


Ayrıca bölgenin ihtiyacını karşılayabilecek semt çarsısı niteliğinde dışarıya dönük 44 mağazalık bir çarşısıyla konut ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını projenin içerisinde karşılayabileceği bir mekana da ev sahipliği yapıyor.


30 Ay Vade 0 faiz…


Busidence satışlarına 3.500 – 4.500 tl m2 fiyatlarla çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına  % 1 kdv imkânı da sunuyor. Aralık 2015 tarihinde tamamı teslim edilecek proje, şu ana kadar yaptığı prim göz önünde bulundurularak %40 ile %50 oranları arasında kar marjı hedefliyor. Karden İnşaat, geliştirdiği 3 farklı ödeme sistemiyle yatırımcının kısa sürede kar edebileceği bir fırsat sunuyor. 


%25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz İmkanı

%25 Peşin Ödeme +%50 Teslimde Ödeme

%100 peşin + %10 İndirim 


Sosyal İmkanlar…


Açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunan Sembol İstanbul, geniş bir alanda konumlanan sosyal tesisleri ile hizmet veriyor. 


Residence hizmetlerinin eksiksiz sunulduğu Sembol İstanbul’ da, resepsiyon hizmetlerinden temizlik hizmetlerine, güvenlik hizmetlerinden organizasyon hizmetlerine, danışmanlık hizmetlerinden seyahat hizmetlerine kadar eksiksiz hizmet anlayışı hakim. 


Lokasyon…


Sembol İstanbul, Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam anlayışının yanı sıra karlı bir yatırım aracı olarak yükseliyor.


Satış Ofisi: www.sembolistanbul.com 

444 61 10



Geri Dön