26 / 04 / 2024

Semeresizlik belgesi müzekkere örneği

Semeresizlik belgesi müzekkere örneği

Semeresizlik belgesi nedir? Semeresizlik belgesi ne işe yarar?: Semeresizlik belgesi, alacaklının alacağını borçludan tahsil edememesi durumunda alacaklı vekilinin talebi üzerine kendisine verilen belge olarak ifade ediliyor...

Eylül ayında 1127 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Eylül ayında toplam 1127 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Yatırım Teşvik Belgesi İşlemlerinin Elektronik Ortamda Yürütülmesine İlişkin Yetkilendirme Tebliğinde Değişiklik!

Yatırım Teşvik Belgesi İşlemlerinin Elektronik Ortamda Yürütülmesine İlişkin Yetkilendirme Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31276 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 350 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 350 milyon TL tutarında, 104 gün vadeli kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı...

Ağutos ayında 911 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ağustos 2020'de 911 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın azami 2 yıl vadeli, üç adet her biri 200 milyon TL nominal değerli olmak üzere toplamda 600 milyon TL nominal tutardaki kira sertifikalarının tertip ihraç belgesi yayınlandı. 

Çorlu'da 'Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi' için çalışmalara başlandı!

Çorlu Belediyesi tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi’nin alımının hazırlıkları için ihaleyi alan yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile toplantı yapıldı.

Haziran ayında 859 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlan Haziran ayı yatırım teşvik belgesi listesine göre, Haziran ayında 859 yatırım teşvik belgesi düzenlendi...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik 7. Tertip İhraç Belgesi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik, 101 gün vadeli kira sertifikasının 7. tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL ve 100 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş. Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı ve yetkili yatırım kuruluşu olarak yer alacağı, 400 milyon TL ve 100 milyon TL kira sertifikalarının tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Yatırım Varlık Kiralama'nın Zorlu Enerji 2. tertip ihraç belgesi! 

Yatırım Varlık Kiralama tarafından Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 450 milyon TL kira sertifikalarının 2. tertip ihraç belgesi yayınlandı...

İlk 5 ayda 67 milyar liralık yatırım teşvik belgesi alındı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Senenin ilk 5 ayında 67 milyar liralık yatırım teşvik belgesi düzenlemişiz, bunlar hayata geçerse 110 binin üzerinde yeni istihdam oluşmasını öngörüyoruz'' dedi.

Semeresizlik belgesi müzekkere örneği Haberi

Semeresizlik belgesi müzekkere örneği

Semeresizlik belgesi nedir?

Semeresizlik belgesi, alacaklının alacağını borçludan tahsil edememesi durumunda alacaklı vekilinin talebi üzerine kendisine verilen belge olarak tanımlanıyor.


Semeresizlik belgesi örneği..


T.C.

Dosya No : E.

Alacaklı:

Borçlu:


Alacağın faiz ve gider ile birlikte miktarı:


Yukarıda adı geçen borçlunun bilinen tüm adreslerinde yapılan icra işlemleri sonuçsuz kalmış, borçlunun haciz yapılacak başkaca bir adresi de tespit edilememiştir. 


İlgili yerlere yazılan haciz müzekkerelerinden de herhangi bir sonuç alınamamıştır. Dosya konusu borçtan dolayı şu ana kadar yapılmış herhangi bir tahsilat bulunmamaktadır. İşbu semeresizlik belgesi, alacaklı vekilinin talebi üzerine kendisine verilmiştir.


İcra Müdürü

Mühür ve İmza



Semeresizlik belgesi müzekkere örneği...

T.C.

………………………………….

.....…... İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

0000/000000E


ALACAKLI    

VEKİLİ