28 / 03 / 2024

Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy

Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy

5 katlı iç avlulu olarak dizayn edilen Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy, 216 adet daireden meydana geliyor. Ödemelerde banka kredisi kullanılan projenin arsa alanı 8 bin 500 metrekare olarak belirlendi...

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye kentsel dönüşüm ofisi!

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmayahazırlanan Semerkand Yapı, Gayrettepe’de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

Semerkand Line Bakırköy'de dairelerin yarısı satıldı!

Semerkand Yapı'nın, Semerkand Line Bakırköy projesinde konutların yüzde 50'si sahiplerini bulurken, inşaat seviyesi yüzde 40'a ulaştı. Projede satışlar da sürüyor.

Bakırköy Semerkand Line projesinde dairelerin yüzde 50'si satıldı!

SEMERKAND Yapı’nın, Semerkand Line Bakırköy projesinde konutların yüzde 50’si sahiplerini bulurken, inşaat seviyesi yüzde 40’a ulaştı.Toplam 214 lüks konuttan oluşan projede 1+0’dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Semerkand Line Bakırköy Evleri'nde satışların yüzde 50'si tamam!

Semerkand Yapı tarafından Bakırköy Zuhuratbaba’da inşa edilmekte olan Semerkand Line Bakırköy projesinde yer alan konutların yüzde 50’si satıldı.

Semerkand Yapı Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahilde kentsel dönüşüm planlayan Semerkand Yapı, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza aldı. Şirketin Proje Geliştirme Direktörü Kırbıyık, ön protokollerin yapıldığını söyledi.

Semerkand Yapı 19. projesinde Zuhuratbaba bölgesini seçti!

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da olmak üzere 18 konut ve ticari gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, 19. projesinde İstanbul'un eski ve merkezi semtlerinden Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti.

Semerkand Line Bakırköy projesi 9. Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtıldı!

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da olmak üzere 18 konut ve ticari gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, yeni projesini İstanbul'un eski ve merkezi semtlerinden Bakırköy Zuhuratbaba bölgesinde geliştirecek.

Bakırköy merkezdeki son büyük araziye Semerkand Yapı imzası!

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor..

Semerkand Yapı 19'uncu projesini Bakırköy'de inşa edecek!

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor.

Semerkand Yapı'dan 19'uncu proje: Semerkand Line Bakırköy

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor. Semerkand Line Bakırköy projesi tanıtıldı

Semerkand Line Bakırköy projesi Eylül 2016'da teslim!

Semerkand Yapı, Bakırköy'de Arap coğrafyası ve Avrupalı yatırımcılara yönelik Semerkand Line Bakırköy projesini hayata geçiriyor. Toplamda 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşuyor.

Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy Haberi

Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy

Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy projesinde yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor. Projede toplam 216 adet daire bulunuyor. 


Bakırköy Semerkand Line projesinin sosyal donatı alanları arasında;  sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark bulunuyor. Proje, 5 katlı iç avlulu olarak tasarlandı.  


İstanbul Avrupa yakası Bakırköy bölgesinde inşa edilen Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Semerkand Line Bakırköy Konutları'nda yer alan konutlar; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Semerkand Yapı Semerkand Line Bakırköy projesinde metrekare birim fiyatları 10 bin 850 TL ile 14 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimler...