29 / 03 / 2024

Semih Şeftali esse

Semih Şeftali esse

Bu yılı 50’si yeni, 163 mağaza ile kapatmaya hazırlanan Esse, önümüzdeki yıl yurtdışına açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, 200 mağaza ile birlikte yurtdışına açılacaklarını, Doğu'da franchise, Batı'da ise yerel ortakla büyüyeceklerini söyledi

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak! ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK Market 27 Eylül 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

İstanbul Hal'inde çılgın ucuzluk! Patlıcan, salatalık, pancar, biber, şeftali, muz ne kadar? 27 Ekim 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 27 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, İstanbul Hali'nde patlıcan, salatalık, pancar, biber, şeftali, muz ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yıldız tarafından kuruldu.

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

Konyaaltı'da 83 yaşındaki Elif ninenin ev hayali gerçekleşti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Karatepe Mahallesi’nde zor şartlarda yaşayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Elif Yıldırım’ı ev sahibi yaptı.

Ml Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ml Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sancar tarafından kuruldu.

Sismo Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Sismo Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kaya tarafından kuruldu. 

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Semih Çiçek tarafından kuruldu. 

Valiant Yapı Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valiant Yapı Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akarsu tarafından kuruldu.

Azur Suites Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Azur Suites Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Doğan tarafından kuruldu.

Semih Şeftali esse Haberi

Semih Şeftali esse

Bu yılı 50’si yeni, 163 mağaza ile kapatmaya hazırlanan Esse, önümüzdeki yıl yurtdışına açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, 200 mağaza ile birlikte yurtdışına açılacaklarını, Doğu'da franchise, Batı'da ise yerel ortakla büyüyeceklerini söyledi. Şeftali, satış rakamında ise yeni mağazaların da etkisi ile 240 milyon TL’ye ulaşacaklarını belirtti. Şirket ile ilgili son gelişmeler ve hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Semih Şeftali, 2002’de kurulan Esse’nin ABD’deki hızlı perakendecilik örnekleri baz alınarak oluşturulduğunu hatırlattı. O dönem hiçbir sektörde uzman perakendeciliğinin olmadığını dile getiren Şeftali, “Çok zorlandık ürün bulmakta. Belli ürünleri getirmek zordu. Biz de ithal etmeye başladık. İlk mağazamızı Akmerkez’de açtık. Sonra AVM’lerin çoğalması ve kredi kartının da etkisi ile hızla büyüdük. Parametreler lehimize gelişti” dedi. Yüzde 95’i ithal olan ürünlerin...