23 / 04 / 2024

Semih Şentürk nerede oturuyor

Semih Şentürk nerede oturuyor

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Konut ve yaşam maliyetleri arttı, İstanbul'dan kaçış başladı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre İstanbul'un nüfusu azaldı. Peki İstanbul'dan kaçanlar hangi illere gitti? İşte İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şentürk'ün konu ile ilgili analizi...

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde satışlar devam ediyor. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar? İşte Özak Göktürk 2 projesi ile ilgili detaylar...

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Şentürk ve Kerem Çimşir ortaklığında kuruldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şentürk tarafından kuruldu.

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Semih Şentürk nerede oturuyor Haberi

Semih Şentürk nerede oturuyor

Uzun yıllar Fenerbahçe'de oynayan ve daha sonra Antalyaspor ve İstanbul Başakşehir formaları giyen, şimdi de Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk Beykoz'daki lüks villasını satıyor. 

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; Ünlü futbolcu ve 2003'te hayatını birleştirdiği eşi Pınar Şentürk, 10 yıl önce Beykoz'dan villa satın almıştı. Çift şimdi ise aldıkları, 1.200 metrekare arazi için bulunan 12 odalı ve 6 banyolu evlerini gözden çıkardı.

Pınar Şentürk, villanın satılması için bir siteye ilan verdi. Çift evleri için 19 milyon TL talep ediyor. 

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!