19 / 04 / 2024

Semıramıs Tur Turizm nerede

Semıramıs Tur Turizm nerede

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

'Günlük konut kiralamaya belge zorunluluğu haksız rekabeti önleyecek'! 1 Ocak 2024'te başlıyor!

Konutların tek seferde 100 günden kısa süreli turizm amaçlı kiralanmasına dair esaslar belirlendi. Böylece izin belgesi için e-Devlet üzerinden başvuru yapılacak. Söz konusu uygulamadaki belge zorunluluğunun haksız rekabeti önleyeceği bekleniyor.

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonetin en büyük özelliği, ticari kullanım için tasarlanmış çok amaçlı bir araç olmasıdır. İşletmelerin, kargo şirketlerinin, inşaat firmalarının ve lojistik şirketlerinin yanı sıra, turizm ve hizmet sektörleri gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Deniz Can Yıldız ve Uğur Pirli tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekin ve Şerife Kılıç ortaklığında kuruldu.

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Tamer tarafından kuruldu.

Semıramıs Tur Turizm nerede Haberi

Semıramıs Tur Turizm nerede

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Tur Turizm Seyahat Acentesi Faaliyetleri (Hava Yolu, Deniz Yolu, Kara Yolu, Demir Yolu Ulaşımı İçin Bilet Rezervasyon İşlemleri Ve Bilet Satışı, Seyahat, Tur, Ulaşım Ve Konaklama Hizmetlerinin Toptan Veya Perakende Satışı, Vb.) ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi adres:Molla Gürani Mah.Molla Gürani Cad.Hayat Palas Apt.No:61/4...