25 / 04 / 2024

Şen Demir yeni hedefleri

Şen Demir yeni hedefleri

Demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını 1973 yılından bu yana gerçekleştiren Şen Demir, gelecek beş yılda yüzde 50 kapasite artışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Firma 70 kişiye istihdam sağlıyor...

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

Hükümet kentsel dönüşümde öncelikli yerleri açıkladı: Kira desteği de güncellenecek!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, yeni kentsel dönüşüm düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümde pek çok yeniliğin geldiğini belirten Demir, megakent için öncelikli ilçeleri de açıkladı. İşte o ilçeler...

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Müteahhitler isyanda! Demir fiyatlarına bir zam daha geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından yükselişe geçen demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlar sonrası müteahhitler isyanda. Peki 1 ton demirin fiyatı ne kadar? 4 Ekim 2023 güncel demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Dacia Duster'a okkalı Temmuz zammı geldi! En ucuz Yeni Duster bu ay kaç TL oldu? Yeni fiyatlar 1 milyon TL'yi aştı!

Dacia Yeni Duster, araba alacaklar tarafından en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Dacia Yeni Duster'ın fiyatları bu ay yükseldi. Peki Dacia Yeni Duster Temmuz 2023 fiyatları kaç TL? İşte 6 Temmuz 2023 fiyat listesi...

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Dacia Jogger'a bu ay dev zam geldi! En ucuz Yeni Jogger kaç TL? Araba alacaklar dikkat!

Dacia Yeni Jogger'a Haziran zammı geldi. Peki en ucuz Dacia Yeni Jogger kaç TL oldu? İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Şen Demir yeni hedefleri Haberi

Şen Demir yeni hedefleri

Demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını 1973 yılından bu yana gerçekleştiren Şen Demir, gelecek beş yılda yüzde 50 kapasite artışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Aile şirketi olarak çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Şen Demir Satış Müdürü Ali Şen, "1973 yılından bu yana demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını gerçekleştiriyoruz.


 İç Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye geneline çalışıyoruz. Konya'da yüzde 15'lik pazar payına sahibiz" dedi. Stoklarında bin 500 çeşit ürün bulunduğunu vurgulayan Şen, "Türkiye'nin en geniş stok yelpazesine sahip firmalarından biriyiz. İnşaat demiri ve yassı ürünlerde yoğunluğumuz var. İnşaat demiri, lama, köşebent, sac çeşitleri, npu, npı, dikişli dikişsiz borular, kare profiller, çelik hasır gibi ürünler stok yelpazemiz içerisinde yer alıyor. Son 5 yıldır çelik servis merkezi olarak...