29 / 03 / 2024

Sena Dekoratif Yapı nerede

Sena Dekoratif Yapı nerede

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çatal, Derya Çatal, Sena Çatal ve Sinan Çatal ortaklığında kuruldu.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Aog Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Aog Yapı Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sena Gül, Mustafa Kubilay Gül, A Gül Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ve Osmangül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mehmet Sena Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Sena Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Bingöl tarafından kuruldu.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Özsena Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsena Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Sena Kaplan ve Mehmet Doğukan Kaplan ortaklığında kuruldu.

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Özer ve Yücel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamide Sena Taşan ve Cemil Taşan ortaklığında kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı nerede Haberi

Sena Dekoratif Yapı nerede

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Konut, işyerleri, resmi daireler, hastaneler gibi binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı su yalıtımı işlerini yapmak. Bu konularla ilgili ihalelere girmek. Gerekli malzemelerin üretim, ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek. Şehir ve imar planları hazırlamak. Her türlü konut işyeri yol, köprü, alt ve üst yapı inşaatları, park bahçe düzenleme, inşaat taahhüt işleri,mimarlık, dizayn, dekorasyon işleri yapmak. Her türlü inşaat malzemeleri ve ses yalıtım malzemelerinin imalatını yapmak. Bu konularda ihalelere girmek. İnşaatlarda kullanılan bilumum dekorasyon ürünlerinin imalat,montaj ve ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak. Üretime konu olan ürünlerin...