29 / 03 / 2024

şenay yalçın

şenay yalçın

City Security Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Oztürk, "AVM'lerin Türkiye'deki ziyaretçi sayısı 2013'te 1,6 milyara ulaştı. Rakamlar ziyaretçilerin yüzde 63'ünün de alışveriş yaptığını ortaya koyuyor" dedi.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Beyazevler Yalçın Parkı yeşil alana dönüştürüldü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Adana Yalçın Parkı’na konut yapılamayacak!

Beyazevler Mahallesi’ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. Yalçın Parkı’nda konut ya da farklı amaçlarla inşaat yapılması Adana Büyükşehir Belediyesi kararıyla olanaksız hale getirildi.

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

Yalçın Karadavut: Yenifakılı'yı modern bir ilçe yapacağız!

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

şenay yalçın Haberi

şenay yalçın

İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, "AVM Güvenliği" konulu konferansın açılışında yaptığı konuşmada, AVM'lerin farklı kesimlerden tüketici gruplarının ihtiyaçlarını karşılamak, vakit geçirmek ya da sosyal bir etkinlik için bir araya geldikleri vazgeçilmez yerlerden olduğunu söyledi. 


Güvenliğin sağlanması 


Güvenliğin sağlanmasının alışveriş merkezleri ve benzeri yerler için önemli olduğuna değinen Yalçın, "Tüketiciler, AVM'ler arasında bir seçim yaparken artık sadece mağaza ve marka seçeneklerine değil, aynı zamanda bu merkezlerin ne kadar güvenli olduklarına bakarak seçimlerini yapmaktadırlar" dedi. 


Yatırım yapılıyor 


BAU olarak AVM'lerde çalışan işletme ve güvenlik personelinin her türlü güvenlik riskini değerlendirebilecek nitelikte özel eğitim almaları için programlar geliştirdiklerini belirten Yalçın, güvenliğin her boyutunda yer almaya çalıştıklarını ve bu alanda yatırım yaptıklarını söyledi. Yalçın, öğrencilerin en az bir yarı yıllarını iş sahasında yaşayarak,...