18 / 04 / 2024

şentepe yenimek kursu

şentepe yenimek kursu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Mahallesi Avcılar’da sağlık ocağı ve YENİMEK kursu açılışını büyük coşku içerisinde gerçekleştirdi. Başkan Yaşar burada bir konuşma yaptı...

Ehliyet kursu fiyatlarına zam mı geldi? 2023 ehliyet kursu fiyatları!

​​​​​​​Ehliyet kursu fiyatları, harç ve sınav ücretleri, ehliyet almak isteyen kişilerce sık sık araştırılıyor. Peki ehliyet kursu fiyatlarına zam geldi mi? İşte detaylar...

Adıyaman Kahta'da emlak danışmanlığı kursu açıldı!

Adıyaman’ın Kahta ilçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından bölgedeki yoğun istek üzerine Emlak Danışmanlığı Kursu açıldı. 

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

Acıbadem Sürücü Kursu eğitim pisti otel olacak!

Çamlıca-Kısıklı bölgesinde, Acıbadem Sürücü Kursu Eğitim Pisti olarak bilinen 19 bin 695 metrekarelik arsa üzerinde planlanan otel projesinin imar planı askıda...

Emlak Konut Kocaeli Körfezkent’te Kuran Kursu yaptıracak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kocaeli KörfezKent’te ticari üniteler ve Kuran Kursu inşaatı yapacak. 29 Haziran tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 106 ticari ünite ve kuran kursu yer alıyor.

Emlak Konut Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu ihalesi 29 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'ni 29 Haziran 2017 tarihinde ihale edecek.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Seydişehir'de emlak danışmanlığı kursu açıldı!

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından emlak danışmanlığı kursu açıldı. Açılan kursun 200 saat sürecek.

Ankara Şentepe 2017'de yatırımlarla şantiyeye dönüşecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi 2017’de başlatacağı yatırımlarla Şentepe’yi şantiyeye çevirecek.

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Kayseri Melikgazi'deki yeni kuran kursu binası tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı bakıma giriyor!

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı’nda, 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle, hizmet verilemeyecek.

Eyüp Hicret Camii Kuran Kursu’nun temeli atıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilecek olan Hicret Camii Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

şentepe yenimek kursu Haberi

şentepe yenimek kursu


Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Mahallesi Avcılar’da sağlık ocağı ve YENİMEK kursu açılışını büyük coşku içerisinde gerçekleştirdi. 


Şentepelilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Avcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz katıldı.


Yenimahalle TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisinin ardından konuşmasına başlayan Yaşar, Avcılar Sağlık Ocağı ve YENİMEK kursunun açılışında Şentepelilerle bir arada olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Yaşar, “Daha güzel bir Şentepe kurmak için çalışmalara devam ediyorum. Herkese eşit hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bugüne dek kimseyi ötekileştirmedim.” dedi.


“VİCDANINIZA SESLENİYORUM”


“Vicdanınıza sesleniyorum” ifadelerini kullanan Yaşar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “5 sene içerisinde yapılanları ölçüp tartın ve ona göre başkanınızı seçin. Bu ülkenin kaynaklarını doğru...