29 / 03 / 2024

Şerafeddin Ceceli

Şerafeddin Ceceli

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) çelik boru ihalesini kazanan yerli firmalardan Emek Boru AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şerafeddin Ceceli, "Buradaki kazanç öncelikle Türkiye’nin kazancıdır" dedi.

Bursa Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Şerafeddin Atalay Kreşi’nin yapımını tamamladı.

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

Mustafa Ceceli ile Selin İmer tadilat için 150 bin dolar ayırdı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer boğaz manzaralı villa kiraladı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazasında Mustafa Ceceli'nin boğaz manzaralı bir villa kiraladığını duyurdu. İşte o haber

Mustafa Ceceli ve Selin İmer Acarkent'ten ev aldı!

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde Selin İmer’le ilişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli, Beykoz Acarkent’ten aldı. Ünlü şarkıcı İmer ile birlikte mobilyalarını bile seçmiş.

Mustafa Ceceli'den 12 milyon dolarlık ev açıklaması!

Geçtiğimiz hafta eşinden boşanan Mustafa Ceceli'nin eski eşine 12 milyon dolarlık bir ev bıraktığı iddia edildi. Ceceli, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli evini satıyor!

Mustafa Ceceli’den boşanan Sinem Ceceli, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı. Ceceli, 4 katlı villa için 12 milyon dolar istiyor.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Avrasya Tüneli'nde klip çekildi!

Mustafa Ceceli ve İrem Derici “Kıymetlim”in klibi için Avrasya Tüneli’ni kullanmayı tercih etti. Klibin bir kısmı Avrasya Tüneli’nde çekildi.

Giresun Keşap 15 Temmuz Şehitler Parkı açıldı!

Mustafa Ceceli, 15 Temmuz Şehitleri için Giresun’un Keşap ilçesinde yapılan parkın açılışını yaptı. Ünlü sanatçı Keşap Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehitleri anma’ programında sahneye çıktı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'na 5 bin kişilik cezaevi yapılıyor!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Ceceli Mahallesi’ndeki mevcut açık cezaevinin yanında yaptırılacak 5 bin kişilik cezaevinin inşaası için temel kazı çalışmalarına başlandı.

Kahramanmaraş Ceceli'de 5 bin kişilik cezaevi yapılacak!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Ceceli Mahallesi’ndeki mevcut açık cezaevinin yanında yaptırılacak 5 bin kişilik cezaevinin inşaası için temel kazı çalışmalarına başlandı.

Şerafeddin Ceceli Haberi

Şerafeddin Ceceli

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) çelik boru ihalesini kazanan yerli firmalardan Emek Boru AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şerafeddin Ceceli, "TANAP'a iş yapıyor olmak bütün Türk borucuları için başlı başına bir prestijdir. Bu projede yer almak dünyaca önemli bir referans konusudur" dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ceceli, söz konusu ihaleyi kazanan firmaları "Türk milli takımı" olarak nitelendirerek, bu işi öncelikle Türkiye adına yaptıklarını söyledi. "Buradaki kazanç öncelikle Türkiye’nin kazancıdır" diyen Ceceli, Çinli firmaların bu projeyi tamamen almak istediklerini ancak başarılı olamadıklarını dile getirdi.


TANAP'ta yer almanın prestij kaynağı olduğunu ifade eden Ceceli, "Bu projede yer almak dünyaca önemli bir referans konusudur. Çünkü bu proje dünyaca bilinen önemli bir projedir. Dünyadaki boru hattı müteahhitlerinin, gaz  satıcılarının ve alıcılarının bildiği bir projedir" ifadesini...