19 / 04 / 2024

Seramik kaplama malzemeleri üretim

Seramik kaplama malzemeleri üretim

Yer döşemeleri pazarının önemli ürünlerinden olan seramik kaplama malzemeleri sektörü, yarattığı katma değerle fark yaratıyor. 400 milyon dolar ihracatı olan sektörün ithalatı ise sadece 40 milyon dolar civarında.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

BaByliss Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

BaByliss saç kurutma makineleri, farklı hız ve sıcaklık ayarlarına sahiptir ve bazı modellerinde iyon teknolojisi veya seramik kaplama gibi özellikler de bulunabilir. İyon teknolojisi, saçların daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. BaByliss Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Arslan tarafından kuruldu.

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi açıldı!

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon sermaye bedeli ile Şaban Türk tarafından açıldı.

Seramik kaplama malzemeleri üretim Haberi

Seramik kaplama malzemeleri üretim

Seramik kaplama malzemeleri sektörü üretiminde büyük oranda yerli girdiler kullanıyor. Yerli girdi oranı yaklaşık yüzde 95 seviyelerinde. Sektör, yaklaşık 1 milyar dolarlık üretim değerine sahip. Gerçekleştirdiği ihracat ile rekabet gücü yüksek bir sektör olan seramik kaplama malzemeleri, yaklaşık 50 bin kişilik istihdamı bünyesinde barındırıyor. Sektörü öne çıkaran en önemli özelliği ise yarattığı katma değer. Üretim girdilerinin yerli olması, 400 milyon dolarlık ihracata karşın 40 milyon dolarlık ürün ithal ediliyor olması, katma değerli üretimin göstergesi olarak yorumlanıyor. 


Avrupa üçüncüsü 


Türkiye, seramik kaplama malzemeleri üretiminde Avrupa'nın üçüncü büyük ülkesi. Dünyada ise yedinci sırada. Üretim ve ihracat hacmini artıran sektör, kapasitesini artırırken, modernizasyon yatırımlarıyla da teknolojisini geliştiriyor. 1990'lı yıllardan itibaren gelişen sektörün itici gücü ise inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler. 


Üretim maliyetleri yüksek 


Seramik kaplama malzemeleri sektörünün...