19 / 04 / 2024

Seramiksan Buca Yapı mağazaları

Seramiksan Buca Yapı mağazaları

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Türkiye'nin yapı stoku güvenli değil mi?

Buca'da deprem ve yapı güvenliği çalışmaları konuşuluyor. Buca Belediyesi tarafından Meclis salonunda “Deprem, Yapı Güvenliği ve Afete Hazırlık” paneli düzenledi. İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, deprem problemi sürekli gündemde tutmamız gerekir dedi.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosunun ihalesi yapıldı. Dev ihalede 8 firma yarıştı. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde ulaşım sorununa neşter vurmak için çalışmalarına devam ediyor. İzmirlilerin merakla beklediği Buca metrosu için son ihale aşaması 12 Ağustos'ta yapılacak. 

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı’nda çalışmalar tam gaz!

İzmir Hafif Raylı Sistemi’nin 5’inci etabı olacak olan Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesinde istekli şirketlerin birinci aşama yeterlilik dosyaları toplandı. Peki ihaleye katılmak için hangi firmalar yeterlilik dosyalarını sundur? İşte metro yapımına ilişkin ayrıntılı bilgiler...

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Seramiksan Buca Yapı mağazaları Haberi

Seramiksan Buca Yapı mağazaları

Seramiksan’ın başarılı bayileri arasında yer alan Buca Yapı, Seramiksan’ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve benzersiz vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Buca Yapı’nın sahibi Nihat Yıldırım, müşterilerinin daha kolay ulaşmalarını sağlamak adına mağaza sayısı artırmayı hedefliyor. 

Nihat Yıldırım, 2008 yılında Buca Yapı’yı kurdu. 70 metrekarelik bir mağaza ile sektöre adım atan Nihat Yıldırım, 450 metrekarelik mağazasını ardından da bu yıl Seramiksan Buca Yapı Özdere şubesini...