18 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.



İzmir Buca metrosu için imza töreni dün yapıldı. Ege'de SonSöz'de yer alan habere göre; İzmir'de yapılan en büyük yatırımlarından biri olan Buca Metrosu için İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, "Sevindirici bir haber. İzmir’imize hayırlı olsun Tunç Başkanım" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kararıyla birlikte İzmir’in en büyük yatırımlarından biri olan Buca Metrosu için dün imza töreni yapıldı.

Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, Buca Metrosu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, paylaşımında "Sevindirici bir haber. İzmir’imize hayırlı olsun Tunç Başkanım" açıklamasında bulundu.

İmamoğlu’nun yaptığı paylaşıma cevap olarak,  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir adına teşekkürlerini sunarak “İzmir adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yurttaşlarımız bu yatırımları hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!


Geri Dön