26 / 04 / 2024

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti

Seramiksan Buca Yapı'nın Kurucusu Nihat Yıldırım, "Gelişen teknoloji ile birlikte üretilen seramik ve vitrifiye çeşitleriyle hayatınız güzel olacak" dedi.

Wi-Fi teknolojili Vestel CMI 97202 9 kg çamaşır makinesinde şaşırtan fiyat!

Wi-Fi teknolojisinin hayatın her alanını sardığı şu dönemde Vestel de Wi-Fi teknolojili bir çamaşır makinesi üretti. CMI 97202 9 kg çamaşır makinesini görücüye çıkaran Vestel, cazip özellikleriyle çamaşır makinesi almak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

Kogen Nano Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Kogen Nano Teknoloji Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye, yüksek teknolojili ürün ihracatında payını yükseltiyor!

Ülkelerin gelişimi ve refahının artması için en önemli unsurların başında ihracat gelirken, yüksek teknolojili ürün ihracatı ise bunu gerçekleştirebilen ülkeyi gelirde adeta ‘uçuruyor’.  Özellikle Çin, ABD, Almanya gibi ülkelerin bu anlamdaki başarısı ise ispat niteliğinde.   Peki Türkiye geçen y

Vestel Wi-Fi teknolojili klimalarda büyük fırsat! Vestel klima fiyatları kaç TL? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Akıllı fatura özelliği bulunan cep dostu Vestel Wi-Fi teknolojili klimalarda Temmuz fırsatı başladı. Peki Vestel klima fiyatları kaç TL? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Seul'de yüksek teknolojili 10 dakikalık şehir inşa edilecek!

Seul'de yüksek teknolojili 10 dakikalık şehir hayata geçirilecek. 8 konut binasını ortak çalışma ofisleri ve çalışma alanları ile bir araya getiren 125 dönüm büyüklüğündeki bölgede aynı zamanda eğlence mekanları, fitness merkezleri ve yüzme havuzları bulunacak.

Ruhsar Pekcan: Yüksek teknolojili firmalara kira desteği sağlanacak!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yüksek teknolojili veya katma değeri yüksek sektörlerde ihracat hedefiyle faaliyet gösterecek firmalara istihdam ve kira desteği sağlanacağını açıkladı.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Nano Hb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nano Hb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Doğan, Nevzat Tuncay, Nilgün Zorlu Tuncay, Yasin Gözpınar ve Adnan Tuncay ortaklığında kuruldu.

Geleceğin yüksek teknolojili 8 kenti!

Bir çok ülke artık yüksek teknolojili kentler kuruyor. İklim dostu olmasına özen gösterilen kentlerin istihdam ve yeni yaşam alanı yaratması planlanıyor...

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Çamlıca Camisi'ne nano kubbe!

İç düzenleme çalışmalarının başladığı Çamlıca Camisi'nin 72 metrelik kubbesinin göbeğine nano teknolojiyle kaplanmış çelikten harflerle Allah lafzı, etrafında da aynı teknolojiyle Esma-ül Hüsna ve Fetih Suresi yazılacak.

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti Haberi

Seramiksan Nano Teknolojili leke tutmayan granitleri üretti

Seramiksan Buca Yapı'nın Kurucusu Nihat Yıldırım, 2016 yılının nano teknolojisi ile üretilen yer karosu, duvar karosu, sırlı granit, teknik granit, dış cephe kaplaması, yapı kimyasalları ve vitrifiye gibi ürünleri ile Avrupa'da da sayılı üreticileri arasında olduklarını söyledi. İleri teknoloji kullanarak üretilen ürün çeşitliliğinin ve üretim kapasitesinin sektörde fark yaratan etkenler olduğunu belirten Yıldırım, "Seramiksan, Nano Teknolojili leke tutmayan ve bakteri barındırmayan granitleri ülkemizde üretip kullanıcıya sunan Seramiksan granitlerin bakteri barındırmıyor oluşu, yaşam kalitesini yükseltmesinin yanı sıra kişilerin sağlığında da oldukça önemli yer tutuyor. Ayrıca doğal mermer efektli full lappato granitler, rotodigit teknolojisi ile üretilen dijital karolar da Seramiksan'ın yenilikleri arasında bulunmaktadır" dedi. 2009 yılında gelişen teknoloji ve büyüme anlayışı ile üretimi artırdıklarını söyleyen Yıldırım, şöyle devam etti: "Hayatınız Güzel...