23 / 04 / 2024

seramiksan parlak seri

seramiksan parlak seri

Teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor.

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Tarım tarafından kuruldu.

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği seri no: 73!

2019 yılı inşaat maliyet bedellerinin yer aldığı Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği (Seri No: 73) bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

2018 gayrimenkul sektörünün en parlak yılı olacak!

KONUTDER Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 'Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği' ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elmas, "Yönetmelik değişikliği ve kentsel dönüşüm teşvikleriyle birlikte 2018 en parlak yılımız olur" diye konuştu.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun tebliği seri no:2!

Bugün Resmi Gazete'de 2 seri nolu bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun tebliği yayımlandı ve yürürlüğe girdi...

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun tebliği seri no:1!

Bugün Resmi Gazete'de 1 seri nolu bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun tebliği yayımlandı. İşte tebliğin tam metni...

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

seramiksan parlak seri Haberi

seramiksan parlak seri

Teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasiteleri açısından seramik sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Seramiksan, seramik üretiminde ilklere imza atmayı sürdürüyor. Farklı beğenilere yönelik geniş ürün gamıyla dikkat çeken marka, dünya trendlerini yakından takip ediyor ve yükselen trendler doğrultusunda serilerini geliştiriyor. Tüketicilerine “İyi tasarım herkesin hakkı” sözünü veren Seramiksan, Amber dekorları ile de yaşam alanları için estetik çözümler sunuyor.


Seramiksan’ın Amber dekorları, gri rengin uyumunu altın yaldız ve siyah ile dikkat çekici bir hale getiriyor. Geometrik tasarımı ve parlaklığıyla dikkat çeken dekorlar, yaşam alanlarına hareketli bir görünüm kazandırıyor.20x60 seçeneklerinde parlak olarak üretilen Amber Dekor, banyo ve ev dekorasyonuna asil bir görünüm sağlıyor. Amber dekorların; siyah, beyaz, kırmızı ve gri seçenekleri bulunuyor.


Fiyat ve ürün bilgileri


20*60 parlak serisi ( beyaz-gri)- 31,70 TL/m2

20*60...