23 / 04 / 2024

Seramiksan seminer programları

Seramiksan seminer programları

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu! İşte 50'ye yakın sosyal destek ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2023 yılı için ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlar için düzenlenen sosyal yardım programları yayınlandı.

GABORAS eğitim programlarına başladı!

GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan seminer programları Haberi

Seramiksan seminer programları

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, ustalara şirket ürünlerinin detaylarının anlatıldığı “Usta Eğitim Seminerleri”ne hız kesmeden devam ediyor. “Usta Eğitim Seminerleri”ne ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve firma yöneticileri de katılıyor.


Mart ayında başlayan ve 13 şehirde gerçekleşen “Seramiksan Usta Eğitim Seminerleri”nde 935 usta eğitim aldı. Önümüzdeki aylarda da Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde devam edecek olan seminerlerde ustalara eğitimler verilmeye devam edilecek.


Seramiksan Satış Müdürü, Kalite Kontrol Müdürü ve Saha Müdürleri tarafından ustalara verilen eğitimlerde, şirket ürünlerinin teknik detaylarından bahsedilerek ürün tanıtımı, uygulama öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsediliyor. Bu eğitimlerin yanı sıra müşteri memnuniyetin artırılmasını içeren eğitimler de ustalara veriliyor. “Usta Eğitim Seminerleri”nde ustalar da eğitimdeki konularla ilgili görüşlerini aktarıyor.


Seramiksan tarafından Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlenecek...