24 / 04 / 2024

2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu! İşte 50'ye yakın sosyal destek ödemesi

2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu! İşte 50'ye yakın sosyal destek ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2023 yılı için ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlar için düzenlenen sosyal yardım programları yayınlandı.



2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu. 2023 yılı kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlar için düzenlenen sosyal yardım programları kesinleşti.

2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu! İşte 50 ye yakın sosyal destek ödemesi

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen sosyal yardım ödemelerinde vatandaşlara her yaş, cinsiyet ve gelir durumlarından faydalanabilecek destekler paylaşıldı. Buna göre vatandaşların ihtiyaç durumlarına göre belirlenen ve bu yardımlarla vatandaşlar tarafından ihtiyaç duyulan ve merak edilen destek paketleri belli oldu.      

İşte detaylar...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön