19 / 04 / 2024

seramiksan Tunçek İnşaat

seramiksan Tunçek İnşaat

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın Fatsa’da faaliyet gösteren bayilerinden Tunçek İnşaat, yeni showroomu ile Fatsalılara hizmet etmeyi sürdürecek.

Viamar Lily satışta! Yeni proje!

Özçiçek İnşaat tarafından inşa edilen Viamar Lily konutları satışa çıktı. Viamar Lily konutları Mart 2024'te teslim edilecek.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ersan Kaya tarafından kuruldu.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Kerem Tunçeri inşaat şirketi kurdu!

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mustafa Geçek vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Faryab Şimşek İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faryab Şimşek İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Hidayeti ve Ferhat Şimşek ortaklığında kuruldu.

seramiksan Tunçek İnşaat Haberi

seramiksan Tunçek İnşaat

Tunçek İnşaat’ın yeni showroom açılış töreni 3 Kasım’da yapıldı. Açılış Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Garnizon Komutanı Salih Gödek,  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk ve Fatsa Müftüsü Hüseyin Can'ın katılımı ile gerçekleşti.


Türk seramik sektörünün yenilikleriyle fark yaratan markası Seramiksan’ın bayi ağı büyüyor. Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle Türk Halkı'na “Hayatınız güzel olacak” sözünü veren Seramiksan, şimdi de ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomuyla Fatsalılarla buluşturdu. Seramiksan’ın Fatsa bayilerinden Tunçek İnşaat’ın yeni showroomu 3 Kasım'da açıldı. 


Tunçek İnşaat’ın 1.750 m2'lik alanda yer alan yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor. Seramiksan’ın ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni toplayan ileri teknolojileri; üç boyutlu baskıyla tasarımda...