24 / 04 / 2024

Serbest İşlem Platformu

Serbest İşlem Platformu

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin MKK nezdinde üyelik işlemleri tamamlandı

Kripto piyasaları FTX depreminin enkazı altında! Bundan sonra ne olacak?

Kripto para işlem platformu FTX hakkında hafta başında usulsüz işlem yapıldığına dair çıkan haberler ile kripto piyasalarında adeta deprem yaşandı. Kripto paralarda başlayan düşüş, şirketin iflas başvurusunda bulunması sonucu daha da ivme kazandı.

Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Serbest piyasa euro/TL kuru 4 Kasım 2022

Euro haftanın son işlem gününe düşüşle başlarken, gün içinde değer kazanarak yükselişe geçti. Peki euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? İşte  Serbest piyasa euro/TL kuru 4 Kasım 2022.

Binance Endonezya’da kripto platformu kuracak!

Binance Holdings bir kripto para işlem platformu kurmak amacıyla Endonezya’nın en zengin ailesi Hartonolar ve devlete ait bir Telekom operatörü ile görüşmeler sürdürüyor.

Binance ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşme yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelere başladı. 

Vebitcoin CEO'su İlker Baş gözaltına alındı!

Kripto para işlem platformu olan VeBitcoin'in kendi sitesinden faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından şirketin kurucusu İlker B. de gözaltına alındı.

GABORAS: İcralık gayrimenkuller serbest borsada işlem görmeli!

Gayrimenkul Borsası AŞ Üst Yöneticisi Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada, "İcralık gayrimenkuller mezatlarda değil serbest borsada, GABORAS'ta, işlem görmelidir. Bu vesileyle değerinde satılarak borçlunun yükü bir nebze hafifletilmelidir" dedi.

Türkiye Gayrimenkul Platformu ile yatırımcılara destek!

İnşaattan sağlığa, turizmden oyuncağa, akaryakıttan yapı malzemelerine kadar çok çeşitli alanlarda faaliyetlerine devam eden Bahaş Holding, Türkiye Gayrimenkul Platformu'yla 150 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirdi.

Pimaş pay toplanması işlem sonucunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşat Malzemeleri A.Ş. tarfaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşat Malzemeleri A.Ş. pay toplanması işlem sonucunu yayınladı.

Zorlu Enerji'nin pay işlem sırası durduruldu!

Zorlu Enerji’ nin pay işlem sırası, Borsa İstanbul Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından gün sonuna kadar durdurulduğu Kamuoyu Aydınlatma Platformu’ ndan ( KAP ) duyuruldu...

Baştaş Başkent Çimento ikinci pazarda işlem görmesi ile ilgili açıklama yaptı!

Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Baştaş Başkent Çimento ikinci pazarda işlem görmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Serbest Geçiş Sistemi ay sonunda devreye girecek!

"Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü, Çamlıca ve Mahmutbey gişelerinde 'serbest geçiş' dediğimiz OGS ve HGS'yi birleştirerek transit geçiş sağlayacağız" diyen Kartal, bunun trafiğe önemli katkı sağlayacağını kaydetti.

Gişelerden serbest geçiş geliyor!

Gişelerden serbest geçiş geliyor. Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal, İstanbul' da köprü ve gişelerde hayata geçirmeyi planladıkları serbest geçiş sisteminin ay sonunda tamamlanacağını açıkladı...

Samsung Smart Home platformu, beyaz eşyaları ve akıllı telefonları birbirine bağlıyor!

Samsung 'un CES 2013'te duyurduğu yeni Samsung Smart Home platformu, smart TV'leri, beyaz eşyaları ve akıllı telefonları birbirine bağlıyor, tek bir uygulama üzerinden hepsini yönetmenize izin veriyor.

Serbest İşlem Platformu Haberi

Serbest İşlem Platformu

YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


MKK nezdinde üyelik işlemlerimiz tamamlanmıştır. Serbest İşlem Platformunda işlem görmeye ilişkin olarak gerekli işlemler...