28 / 03 / 2024

serdar bilgilinin serveti

serdar bilgilinin serveti

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan Serdar Bilgili, "Servetimi gayrimenkulde yaptım" dedi.

Serdar Ortaç vasiyetini ilk kez açıkladı! Bakın serveti ne kadarmış...

Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini ilk defa açıkladı. İşte 40 milyon değerinde evi olduğunu söyleyen Serdar Ortaç'ın vasiyeti...

Serdar Bacaksız: 3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız,"3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi eksiksiz tamamlayıp en güzel cevabı vermek istiyoruz. Amacımız, 'Türkler yapmış' dedirtmek" dedi.

Uğur Serdar Kargın Afyon'daki projeleri anlattı!

Afyonkarahisar’ın emirdağ İlçe Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yaşamlarını Avrupa’da sürdüren Emirdağlı gurbetçileri yaz aylarında Emirdağ’da tutacak projeleri açıkladı.

Serdar Ortaç Bodrum Bitez'den villa aldı!

Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan'ın isteği üzerine Bodrum-Bitez'de bir villa satın aldı. Ortaç, Chloe ile İrlanda'da yaşayan ailesinin Bodrum'u çok sevdiğini söyledi.

Aynur Serdar kimdir?

İnşaat Mühendisi Aynur Serdar kimdir? Aynur Serdar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aynur Serdar, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aynur Serdar...

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

İzmit Serdar Mahallesi sakinlerine tapu müjdesi!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar Mahallesi’nde yapılan şuyulandırma çalışmasını tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından 157 hak sahibinin tapuları da hazırlandı.

Serdar Sağlam: Samsun'un kaçak yapı sorunu çözülmeli!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Başkanı Serdar Sağlam, "Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahalleleri kaçak yapılarla dolu. Şehrin nefes alabilmesi için bu yapılar ortadan kaldırılmalı" dedi.

Serdar Urfalılar: Yapı malzemeleri sektörünün imajını düzelteceğiz!

Türkiye’nin yapı malzemelerinde kaliteli üretim yaptığını ancak dünyadaki algının tam tersi olduğunu söyleyen İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, sektörün imajını düzeltmek için düğmeye bastıklarını kaydetti.

Serdar Sayan: Rant üretecek arsalar bitiyor!

Türkiye’de daha önce iki kez yaşanan ‘sanayisizleşme’ benzeri bir sürecin yaşandığını anlatan Prof. Dr. Serdar Sayan, “İnşaat bir köpük ve buradan rant yaratıp dağıtarak oluşturulan büyüme süreci sürdürülebilir değil” dedi.

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgâr yatırımında izin süreçleri sadeleşmeli!

TÜREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, Türkiye’nin rüzgar enerjisi yatırımlarında 2023 hedeflerine ulaşabilmek için izin süreçlerini sadeleştirilmesi gerektiğini söyledi

Serdar Ortaç İstinye'deki ikiz villasını eşinin üstüne yaptı!

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 Haziran 2014'te nikah masasına oturan Serdar Ortaç (45) bir an önce baba olmak istediğini söylüyordu.

Serdar Dündar: Yeni imar planları tek merkezden yapılmalı!

Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den yola çıkan genç İnşaat Mühendisi Serdar Dündar, Giresun’a dair projelerini, gözlemlerini temsilcimiz Erkan Başkıran aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

serdar bilgilinin serveti Haberi

serdar bilgilinin serveti

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi dün Uniq İstanbul'da gerçekleşti. "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen zirvede gayrimenkul alanında en çok merak edilen konular, sektörün ulusal ve uluslararası temsilcilerinin yanı sıra, iş dünyasının önemli isimleri tarafından masaya yatırıldı.

‘Gayrimenkul Sektörü ile DNA’nız Uyuştu mu?’ başlıklı oturuma katılan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve The Land of Legends Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin de aralarında bulunduğu isimler sektörün avantajları ve dezavantajlarını  değerlendirdi.

Oturumda konuşan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bilgili, tekstil sektöründeki birikimlerini gayrimenkulde değerlendirdiğini söyledi.

Bilgili, "Kendi işimden hayatımı devam ettirecek parayı kazandım ama servetimi gayrimenkulde yaptım” dedi....